[]

Yetiştirme yurduna ziyarete giden var mı?

Aranızda yetiştirme yurtlarına, farklıysa çocuk evlerine, ziyarete giden var mı hiç? Her isteyen çocuklara ablalık/abilik yapabiliyor mu? Daha fazla soru sormayayım da şey diyeyim, giden varsa ve deneyimlerini benimle paylaşırsa çok mutlu olurum. :)




 
Biz 1907 unifeb olarak her üniversite bulunduğu ildeki yetiştirme yurduna her sene gidiyor. Hatta müdüründen izin alıp çocuklardan 2 tanesini çıkarıyoruz dışarı.. pikniğe filan götürüyoruz. Haliyle çok mutlu oluyor çocuklar :)


  • onikionikibinonalti  (25.11.13 20:35:02) 
Ben bir dönem gitmiştim 6 ay kadar. İstediğiniz kadar gidebiliyorsunuz. Başlangıçta gönüllü çalışmak istediğinizi belirten bir dilekçe veriyorsunuz hatırladığım kadarıyla. Ve gerçekten çok keyifli :)


  • purusha  (25.11.13 20:39:19) 
Ben her hafta bir gün gitmeyi düşünmüştüm. Mümkün değil mi acaba böyle bir şey? Direkt kabul etmezler mi? Ya da oradaki çocukların tepkisi nolur? Bunları düşünmekten, bunlardan çekinmekten haftalardır erteliyorum artık bir adım atmak lazım geliyor sanki.

Heh @purusha. mümkünmüş her hafta gitmem. Peki çocuklarla nasıl vakit geçiriliyor? Ödev ders kitap oyun vs?
  • okuyamıyom ben ya  (25.11.13 20:40:06 ~ 20:42:34) 
Hava güzel olduğunda 10 kadar çocuğu parka çıkarıyordum ben bahçesinde kendi parkı vardı. Havalar kötü olduğunda içeride oturuyorduk oyun oynuyorduk bazen. Bazen derslerine yardımcı oluyordum. Daha küçüktüm ben biraz amaçsızca gittim ama sen ben çocukların dersleriyle ilgilenmek istiyorum vb. bir amaçla gidersen ona göre yardımcı olurlar sanırım.


  • purusha  (25.11.13 21:39:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.