[]

interrail bölge bileti

Daha önce interrail yaptım fakat tüm avrupada geçen bileti almıştım şimdi iskandinav ülkelrini kapsayan bi bilet var mı diye baktım

www.interrailbileti.com
3. Grup
AVUSTURYA, NORVEÇ, İSPANYA, İSVEÇ, İTALYA

alakasız bir rota olmamış mı? bu grupları değiştirmemiz mümkün mü?ispanya nere norveç nere alakasız ülkelerden grup yapmışlar?

 
aldığınız bilet yazdığınız ülkelerin hepsinde geçmiyor. seçeceğiniz bir ülkede geçerli ki okuma yeteneğinizi var olduğunu düşünerek sayfada da belirtmişler:
"
INTERRAIL BİR ÜLKE PASS BİLETLERİ

(ÜLKELERDEN SADECE BİRİ İÇİN GEÇERLİDİR)"
  • faaip de oiad  (25.11.13 15:36:04) 
iskandinavya'yı kapsayan bir bilet türü vardı ama uzun zaman önce kaldırıldı. global pass almanız gerekiyor.


  • granger  (25.11.13 16:01:08) 
yani şimdi balkanflexi gibi iskandinv ülkelerini kapsayan bi bilet yok?


  • allstar  (25.11.13 16:19:11) 
hayır yok. bir kaç ülkeyi kapsayan 2 bilet var. birisi balkan flexi diğeri de benelux pass. dediğim gibi iskandinavya için global pass almanız lazım.


  • granger  (25.11.13 16:36:04) 
interrailin kardeşi eurail var bunun için.

www.eurail.com

yazın yapacağım bu şekilde bir iskandinavya turu. planlarım falan hazır neredeyse. daha çok bilgi için mesaj at, çekinme.
  • lode runner  (25.11.13 17:17:29) 
@lode

eurail'i avrupa vatandaşları kullanamıyor. dolayısıyla öyle bir ihtimal yok. ancak interrail alabilirsiniz
  • granger  (25.11.13 18:23:00) 
@granger bunu bilmiyordum, eurail'e türkiye dahil olmayınca aklıma gelmemişti bu. teşekkürler uyarı için.

zaten 10/5 interrail biletine de dönüş yapıyor gibiydik grupça, zira stockholm helsinki arası feribot olunca o kadar uzun tren bileti almamamıza gerek yok diye düşünüyorduk. böylece kesinleşti interrail bileti alacağımız.

türkiye'yi de ne zaman avrupa ülkesi sayıp, ne zaman saymayacağımıza karar versek çok iyi olacak sanırım.
  • lode runner  (25.11.13 18:52:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.