[]

Kadıköy-Kuşdili Çayırı'na ne isterdiniz ? Kadıköylülerden cevap.

Eskiden pazar alanı olan şimdilerde kamusallıktan uzak bir araba yuvası (İSPARK) olan Kuşdili Çayırı'nı nasıl görmek isterdiniz ?

Mimari proje sürecinde Kadıköylülerin düşünceleri benim için kritik.

Eksikliklerden de bahsedilebilinir tabi.

Teşekkürler.

 
ortadoğu ve balkanların en büyük AVM si ne güzel olur.çok ihtiyacımız var böyle bir avm ye.
:)
not:şak bir yana adı üstünde çayır lık olarak kalsa keşke.
  • jamswety  (25.11.13 14:56:57) 
ben sirk çadırı isterim ama böyle yılanlı gorilli falan.


  • hope ender  (25.11.13 14:57:14) 
yeşili bol bir park


  • tururo  (25.11.13 14:58:47) 
içinde ağaçlar, yapay bir gölet, Kadıköy müzesi, birkaç alışveriş yapılabilecek ve oturup birşeyler içilebilecek yerler olan, kaykay, paten alanları ve amfitiyatro olan Kadıköy'e özgü çok yönlü bir sosyalleşme alanı isterdim.


  • nesilsiz  (25.11.13 15:00:31) 
yeşil alan-meydan-park düzenlemesi


  • demoniclewinsky  (25.11.13 15:02:37) 
kocaman bir park ve içinde sanat okullarından öğrencilerin kendi işlerini yapabileceği ve işlerini gösterebileceği küçük atölyeler. heykel-müzik-tiyatro vs. ama öğrenci olmak şartıyla. öğrenci çalışırken müsaitse izin alıp orada gezenler izin alıp öğrenciyi çalışırken izleyebilmeli.


  • supersonik turbo  (25.11.13 15:02:47) 
göztepe'deki özgürlük parkı gibi böyle amfitiyatrolu, yürüyüş parkurlu, piknik masaları ve gölgesinde kitap okunacak ağaçları olan bi park. altı da otopark olsun. otopark ihtiyacı da var çünkü.


  • uepuey  (25.11.13 15:12:51) 
sadece yeşil alan olmamalı bence. bizim millet şehrin ortasında yeşil alanları pek umursamıyor. mesela gezi parkı. 70 yıldır orada ama son olaylara kadar kimsenin gitmediği, geçmediği bir yerdi. o yüzden vatandaşın oraya gitmesini cezbedecek bir konsept olmalı bence. yani çay bahçeleridir, cafelerdir açık hava müzeleri, sanatlarının sergilendiği alanlar falan olabilir.


  • enkolaykullaniciadi  (25.11.13 15:23:09) 
atölyeler olsa, küçük bir pazar (panayır gibi) ali suavi sokak gibi değil ama. daha çok moda parkının eski hali ya da fenerbahçenin eski hali gibi. daha samimi...
geniş bir paten ve bisiklet parkuru.

  • marisa  (25.11.13 15:38:00) 
kuşdili yarışması yapılmadı mı yahu?
www.arkitera.com

  • faaip de oiad  (25.11.13 15:40:18) 
yarışma yapıldı ama bu yarışmaya göre daha küçük bir alanı ele alan, bir öğrenci dönem projesi ;)


  • magni46  (26.11.13 15:22:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.