[]

PS4 vs Xbox One

Evet klasik soru. Sabahtan beri inceleme sitelerindeyim. Kah video izliyorum kah tech compare blablalarına bakıyorum.

Ben Call of Duty, Guitar Hero, Star Wars, Street Fighter, Mortal Kombat oynayan biriyim. Özellikle kinect gibi bir beklentim olduğunu da söylemeliyim. Bu bağlamda siz olsanız hangisini NEDEN alırdınız?

*"Ben olsam almazdım" gibi cevaplarla gelmeyiz, diy mi?
**Ha ayrıca ilk konsol deneyimim olacak.

 
kinect i sallayın. çok gereksiz. ben de eşimin zoruyla xbox alanlardanım. "ay hayatım kinect fln zıplarız yarışırız" laflarına kandım. 3 kere açtık kinecti heralde şimdiye kadar. ki bu yenilerden direkt ps4. xbox one money sink olmuş. ps4 al pişman olmazsın. xbox var bende. ps fanı fln dğeilim.


  • liriamer  (25.11.13 13:00:07) 
Abi cevabını kendin vermişsin aslında "kinect gibi beklentim var" bu durumda xbone senin için.

Ha ben her iksini de alamayacaksam ps4 alırdım. nedenim ise exclusive oyunlar.

Şimdi xbox360 için exc. olan her oyunun ps4'de iyi yada kötü bir karşılığı vardı. mesela forza için gran tourismo, gears of war için killzone vs. ha gears of war killzone'dan iyidir, değildir onu bilemem. ama velev ki kötü bile olsa, sırf gears için xbox aldıracak kadar da bariz fark olmaz.

ama öte yandan ps3'de heavy rain var, beyond two souls var. last of us var. xbox cephesinde bunlara karşı çıkabilecek hiçbir oyun yok.

yeni jenerasyon için şu anda tek exclusive crytek yapımı Ryse var xbone için. Ama notları çok kötü. Olmamış diyorlar.

Gerçi microsoft hata yaptığı yerlerden birinin de PS karşısında exclusive yönünden ezilmek olduğunu farketti ve yeni nesilde ciddi exc. kastı. ama sonuç ne olur bilinmez.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyerekten ps4 seçerdim ben.

ha bütün bu yorumlarım "oyuncu" olarak. xbone bir konsoldan öte artık ev içi eğlence merkezi olmuş. Ama tabi Amerika için. dünyanın gerisi için şu an bi anlam ifade etmiyor bu özellikler. Diğer büyük ülkelerede de çalışmaya başlasa bile bize gelmez pek çoğu.
  • arnatuile  (25.11.13 13:05:57) 
Ee yeni xboxları iyi araştır bence alınmaz (sürekli online olman lazım), ps4 en mantıklısı.


  • redeath  (25.11.13 13:08:51) 
Kinect beklentimin @liriamer'in dediği gibi hevesten öte bir tarafı da olmayabilir. Henüz benzer bir deneyim yaşamadığım için özeniyor olabilirim, bilmiyorum. :)

Benim gönlümden de PS4 geçiyor ama henüz karar vermiş değilim. Deneyim ve önerilerinizi beklemeye devam ediyorum :)
  • quanche  (25.11.13 13:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.