[]

Başbakanın Dershane Kapatma isteği

Nerden esti bu,ciddi olarak bir eğitim reformu mu yoksa cemaatle hesaplaşma mı ,Ne düsünüyorsunuz?
Bence çözüm direk kapatmak yerine,sınav sistemini zorlaştırıp dershanaye olan ihtiyacı azaltmak ...



 
reform eğitim üzerine yapılacak sözde, ama eğitimden başka her şeyle alakalı.


  • megafon  (25.11.13 11:20:57) 
Ruşen Çakır 2012den bu yana, cemaat-akp işbirliği ve çatışmasını çok iyi analiz etmiş, okuyabilirsiniz. Akp iktidarının en başarılı oldukları şey, doğru dayanak bulup canlarının istediği gibi icraat geliştirmeleri. Tamamen güç paylaşımı.


  • rn  (25.11.13 11:28:05) 
bunu reform olarak görmeye çalışanlara acıyorum.


  • gerizekalı final edition sp1  (25.11.13 11:35:25) 
Cemaatin gücünü azaltmak istiyot. Cunku dershanelerden basarili olanlar suanda en iyi kurumlarda. Tehlikeyi geç farketti ama bakalim secimlerde gorecez boyunun olcusunu.

Cemaat ters köşe yapabilir
  • kya  (25.11.13 11:45:51) 
akp'nin yaptığı tek hayırlı iş olur bu memlekete.


  • ganyotçu  (25.11.13 12:03:27) 
cemaat merkez sağın eğitimli ve varlıklı kesimi. bu kesim oy ile kilo ile ağırlığınca hesaplayamazsın. ellerinde ki kamu gücü, basın gücü ile kitleleri yönlendirebilir. kaybeden elbette cemaat olmayacak, bir siyasi örgüt değil monarşik bir yapı. Bugün anlaşsalar bile el sıkışsalar da artık ilk zayıflayanın ayağına çelmeyi takar iki tarafta. İş ne reform ne de eğitim. Olan gencecik çocuklara oluyor ve emelleri için zerre umrumda olmayan bir hükümet mevcut.

Erdoğanın dışarıdan da bağı kesildiği için, kemik yapı oluşturmaya çalışıyor. İçerisinde ki erdoğanı devirecek tek güç cemaatti, ki cemaat de kalkıştı bu işe..
  • gerizekalı final edition sp1  (25.11.13 12:12:39) 
1-cemaatin gücünü azaltmak istiyor
2-klasik akp politikası bunu sağlıkda da yapmaya çalışıyor.Yani seçim zamanı şunu diyecek "eski iktidarlar döneminde şuna şu kadar para verip şu hizmeti alıyordunuz şimdi ben bedava yaptım" Ör: sağlık harcamaları,üniversitelerde harçların kalkması vs.

  • allstar  (25.11.13 12:18:59) 
hem reform hem de bu ülkenin başına bela olan cemaatin etkisini azaltmak.
her türlü ülke karlı çıkacak bundan. kimse ağlamasın.

  • ne nicki be  (25.11.13 12:59:37) 
dostum her şey mitçilerin ifade vermeye çağrılmasıyla başladı. tayyip bu girişimi bizzat kendine yapılmış darbe olarak gördü. 1 2 yıldır zaten cemaatin kadrolarını tasfiye ediyor devletten. şimdi iş o kadroları yetiştiren kurumları kapatmaya. dersaneler cemaate adam yetiştiren kurumlar. eğitim kimsenin sikinde değil açıkcası.


  • melancholyman  (25.11.13 13:06:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.