[]

hiç açmayan birini kaç kere/sene ararsınız?

başlık tuhaf oldu ama soru şu:
erkek tarafısınız bi kadından fizik olarak ve karakter olarak hoşlandınız -kadına da bunu söylediniz- kadın başta bişey diyemedi- çok ani bi durum, hiç tanışmıyorsunuz.
Çok kısa bi süre sonra ise istemiyorum dedi, hatta hayatımda biri var dedi --aslında biri var olduğu doğru değil ama kadın bir başkasına şans vermek istemişti diyelim--, adama görüşmek istemiyorum ve aramayın da dedi...
Kaç yıl daha, kaç kere daha aramaya, yazmaya devam edersiniz? -kadın istemiyorum dedikten sonra hiç birine cevap vermiyor.

adam işi gücü olan okumuş, işadamı bir insan.

 
ben de istemiyorum cevabını aldıktan sonra bir daha aramadım hiç.
cevap: aramam sormam.

  • ilkot  (25.11.13 01:51:07) 
bir sene içinde birkaç kez mesaj atmıştım. en sonunda numarasını kapattı. son sözü ise "artık senden kurtulacağım." oldu. yani demem o ki boşver, bakarsın ilerde aynı kişi için başka bir şansın olur. zorlayıp tüm yolları kapatmana gerek yok.


  • karisik hisli adam  (25.11.13 03:12:53) 
Kadın tarafı soruyor soruyu gibi geldi bana :) bi süre sonra vaz geçecektir. Olmadı numarayı engellersiniz...


  • neyleyim  (25.11.13 04:23:03) 
Asla aramam.


  • sen git ben geliyorum  (25.11.13 06:42:17) 
Senin kız tarafı olduğunu düşünüyorum.

Elbette düz mantıkla "bir kaç kez açmaz ve yüz vermezsen aramayacaktır" ama benim başıma senelerce açmayıp ya da mesajlarına cevap vermememe rağmen ısrarla vazgeçmeyen insanlar geldi :D

Hatta bi tanesi haftalık mail atıyodu; roman gibi devamlı işte beni anlatıp, o hafta yaşadıklarını anlatıp, bana duyduğu aşkı filan dile getiriyodu ve 2 sene devam etti sanırım hahahaahhaha :D O zamanlar küçüğüm tabi çok sallamamıştım, bi süre sonra artık okumadan siliyodum da şimdi düşününce gerçekten psikopatlık olduğunu anlıyorum.

Birisi de msnde filan haftalarca cevap vermememe rağmen, etrafa "onunla susmak bile çok güzel" minvalinde şeyler söylüyodu ahajhashasjs ulan ne güldüm sabah sabah :D:D Ulan susmuyoruz ki. Sen durmaksızın yazıyosun ve ben de hiç cevap vermiyorum? Algına tüküreyim :D

Kıssadan hisse bacım, insanlar enteresan :D Yazmazsan gider bence ama ekstrem durumlara da hazırlıklı olmak lazım; moral bozma, panik yapma. En fazla iki üç sene sürüyo zaten :D:D:D Bence garantiye almak ve yukarıda verdiğim örneklerdeki gibi yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için direkt "beni bir daha arama!" demek lazım.
  • pandispanya  (25.11.13 08:19:52) 
  • nereye bu gidis  (25.11.13 08:55:53) 
erkek tarafı olduğunu varsayarak ısrar bazen işe yarayabilir derim.

şöyle ki (git: www.youtube.com
  • bir bucuk adana  (25.11.13 12:18:48) 
mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu.
ne arıcam daha manyak mıyım ? insanca söylemişim karşı taraf istememiş, sonra da başkası var demiş.
ihtimal 1: başkası varsa, erkek adam sevgilisi olan kızı rahat bırakmalı, çünkü aynısı kendisine yapılsa kavga çıkar
ihtimal 2: başkası yoksa, kadın yalan söylüyordur, yalancılarla kaybedilecek vaktimiz yok..
hele ki adam okumuş, iş adamı birisi. adam elini sallasa ellisi yani.
  • joe dalton  (02.12.13 10:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.