[]

Cv için çok minik bir ingilizce çeviri.

Arkadaşlar bir arkadaşım ingilizce cvsi için basit bir çeviri istiyor.Çocuğun yazdığı metni aynen yazıyorum çevirirseniz sevinirim ;

Fotoğrafçılık ile uzun yıllardır ilgileniyorum.Çeşitli otellerde farklı görevlerde çalıştım.3 sezon turizm fotoğrafçılığı yaptım.Bodrum en lüks oteli WOW otelde 6 ay fotoğrafçılık yaptım ekibimin en çok satış yapan üyesiydim.İnsan ilişkileri iyi , tam bir takım oyuncusuyumdur.Fotoğrafçılık kariyerimi daha profosyonel bi alanda ilerletmek istiyorum.


 
I have been interested in photography for a long time. I worked in different hotels in different positions. I worked as a turism photographer for three seasons. I was a photographer for 6 months in the WOW Hotel which is the most luxuries hotel of Bodrum. I was the most selling member of the team. I am good at social interactions, and am a good team-worker. I want to pursue my photography career in a more profesional way.


  • rasyonel perspektif  (25.11.13 00:11:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.