[]

bitmeyen üniversite

İyi akşamlar duyuru ahalisi, meseleye girmeden önce biraz bu vahim durumun öncesinden bahsedicem.
------ detay ---------
2009 yılında bölüm değiştirdim, tahmini mezhniyet sürem 3 seneydi, erasmus yaptım, döndüm ve herşey sarpa sardı. Dönem derslerimden birçoğunu saydıramadım, daha sonra yaz okulu ile toparladım. Yaz okulu ertesinde kalan tek sıkıntım stajdı, ders kaydı yaptırmadım ve stajımı hallettim, devamında çalışmaya başladım. Dönem sonu danışmanım almam gereken 4 seçmeli ve 1 zorunlu dersim olduğunu söyledi ve işler iyice çığırından çıktı.

Bölüm başkanı yazokulunda seçmeli ders açtırtmadı, diğer üniversitelerden alınacak olan seçmelileri de kabul etmeyeceğini söyledi. Yeni dönemi bekledim (çalıştığım şirket mezuniyetimi sorun etmeye başladı) ders kaydımı yaptım, kalan son 2 seçmeli dersimi aldım fakat...

------Detay sonu- asıl mevzu-------

Aldığım 2 seçmeli dersin birinde devamsızlık sorunum çıktı. Hoca açıkça durumun umurumd değil, dersime devam etmen gerek dedi. Isparta-istanbul her perşembe! İş yerinden izin her perşembe! Tatlı tatlı konuştum, tek yaşıyorum, anca geçiniyorum, işle ilgili bir sorun yaşarsam mahfolurum dedim, kabul etmedi. 3 hafta gittim geldim ıspartaya, 3ünde de ders işlemedi! Geçen cuma derste ismimi söyleyip, devamsızlıktan bıraktığını söylemiş. Elim ayağım titredi.

Yaş 26! 1 senelik bir tehir hayatımı mahfeder, adam laf anlamıyor, onca hafta yol için toplamda 800 lira masraf ettim! Perşmebe-cuma-c.tesi uykusuz çalıştım. Bu olayların buraya gelişinde hiçbir kabahatim yok lakin hiçbir merci beni bu duruma karşı korumuyor, desteklemiyor.

Perişanım duyuru, yarın kendisini arıycam, tekrar rica edicem, ne diyeyim ne edeyim, gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.

Zarurî edit: hocalarla daha önce görüştüm, kimsenin birşey yapabilitesi yok, böyle bir arzusu da yok.

 
okudum benimde moralim bozuldu hacı.torpil bu ülkede herşeyi çözer olmuş.bi torpil bulsan olma mı?


  • cancan  (24.11.13 23:56:36) 
@cancan 21 senedir teptekim hayatta, anca anca çevre mevre. Ne amcam var ne dayım :( olsa da taa ısparta'ya işler miydi, sanmıyorum.


Bu arada genşlere tek nasihatım, köyden hallice, ne idüğü belirsiz vilayetlerde okumak gibi bir hataya düşmemeleri, ummadık sıkıntılar böylesi bir kaos yaşatabiliyor insana.
  • ateyist_  (25.11.13 00:02:39) 
derdinden anlayacak bir hoca yok mu arkadaşının kulağını çeksin?


  • merwee  (25.11.13 00:06:57) 
Bunları bazıları gerçekten orospu çocuğu. Beni hakaretten dava eden öğretmenim var, ona rağmen açık açık diyorum, bazıları hakikaten öyle.


  • roket adam  (25.11.13 00:08:46) 
Devamsızlıktan bırakacağını söylediği hafta yine arayıp durumu belirttim, 3 hafta geldim ders işlemediniz dedim, vizelerden sonra tam devam istiyorum dedi, ertes gün devamsızlıktan bıraktığını söyledi. Ne minvalde konuşsam?

Hocam biz böyle mi anlaştık, mesleğinize saygım.sonsuz fakat diye girip ağlasam mı?

Hocam biz böyle mi anlaştık, hayatımla oynuyorsunuz umarım ne büyük bir hata yaptığınızın farkındasınızıdır diye girip atarlansam mı?
  • ateyist_  (25.11.13 00:16:51) 
Hayatta tatminsiz insanları hoca yapınca, böyle öğrenci üzerinden tatmin oluyor adamlar.

Şimdi burada takınacağın tavır çok kritik; bence sen yine de suyuna gitmeye bak, mezun olunca bir daha görmeyeceksin nasılsa adamı. "Hocam haklısınız, sizin dersinize gereken özeni gösteremedim, bu sizin dersinizi önemsemediğim için değil, çalışmak durumunda olduğum için oldu, asla size saygısızlık yapmak istemem ama inanın ki çok zor durumdayım, bir orta yol bulalım, yardımcı olun, ödev hazırlayayım mesela size, istediğiniz konuyu verin, tam teşekküllü yazar getiririm" gibi bir öneriyle gitsen mesela?
  • fengari  (25.11.13 03:46:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.