[]

Ankara..

1 günlüğüne Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum.. Daha önce hiç gitmedim.. Bazı sorularım olacak..

1- İstanbul-Ankara arası hızlı tren var mı? Varsa saatlerini nereden bulabilirim sitede İstanbul'dan görünmüyor.. Fiyatı nedir?

2- Tren yok ise İstanbul'dan otobüsle Ankara'ya gittiğimizi varsayalım.. Sanırım aşti ydi adı orada indim.. İndiğim yerden Çankaya'ya nasıl giderim.. Otobüs - metro yakında mı? Taksi tutulursa ortalama fiyat ne olur?

3- Çankaya'da vakit geçirdikten sonra, Gimat/Macunköy diye bir yer varmış oraya gitmeliyim.. Burada devlet tiyatroları stüdyo sahne var imiş.. Çankaya'dan buraya otobüs - metro vs. var mı? Taksi tutulursa ortalama fiyat ne olur..

4- Gimat/Macunköy den aşti ye geri nasıl gidilir? Otobüs metro vs. var mı? Taksi tutulursa ortalama fiyat ne olur?

5- Bunlar için 1 gün yeterli olur mu?

6- 1 gün yeterli olmazsa ve evdekileri kandırabilirsem, 1 gece orada kalmam gerekirse, tek başına bir kızın kalabileceği düzgün ve ortalama fiyatlı nereler vardır? Gidip, görmüş, kalmış, deneyimli arkadaşlar önerirse memnun olurum..

Niyetim saat 15:00 te olan bir oyuna bilet alıp oyunu izlemeye gitmek, hazır Ankara'ya gitmişken oyun saatine kadar orada asker olan kardeşim ile de görüşmek bu sebeple ilk inişte Çankaya yapmalıyım zira Ankara'ya gidiş sebebimi ailem "kardeşimi ziyaret etmek" zannediyor..

Bu konularda beni bilgilendirin lütfen.. Şimdiden çok teşekkürler..

 
1-hızlı tren yok
2-çankayanın neresi koca ilçe:)
3- macunköye metro var tam sahneye ulaşımı bilen vardır yazar, ben bilmiyorum
4- (batıkentten gelen) macunköy-aşti metro hattı
5-çankayada ne yapacağına baplı
6- gel bizde kal :)
  • niye ama  (24.11.13 22:47:42) 
1- tren yok

2- çankaya'nın neresine gideceksin? koca ilçe...

3- kızılay'dan metro'yla macunköy, macunköy'den taksi.

4- oyun sonrası ulus'a servis kalkıyor. ulus-kızılay metro. kızılay'da ankaray'a aktarma. son istasyon aşti.

5- çankaya'nın neresi olduğuna bağlı hala

6- pas
  • kayisili turta  (24.11.13 22:48:21) 
Çankaya / Balgat / Edok

Bunu öğrenebildim..
  • mutekebbir  (24.11.13 22:50:55) 
Sadece köfteci denis in reklamını yapmak için yeniden kafamı karıştırmıyorsunuz umarım :)

İzlemek istediğim oyun "bir delinin hatıra defteri" internetten yakalamaya çalışacağım, zaten bilet bulamazsam gitmem, çok karışıkmış..
  • mutekebbir  (24.11.13 23:33:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.