[]

diane kullananlar

bu ilacı kullanan sevgili duyuru kadınları,


bende çok belirgin ruhsal bir değişim söz konusu. herşeyi kafaya takar oldum.

bu ilacın sizde ne gibi yan etkileri oldu?

 
Her gün ölmeyi isteyerek uyanırsınız. Kolay gelsin.


  • pandispanya  (24.11.13 20:36:09) 
Ben bunu 5-6 ay kullandım ama 10 yıl kadar oluyor. Ağlamaktan helak oldum ki kolay ağlayan biri de değilimdir. Metroda camdaki görüntümde o gün üzerimdeki renkler uymadı diye durağa çıkınca çantamı yere fırlatıp hönkür hönkür ağlıyordum. Reklamlarda adam son bisküviyi yedi diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Komedi dizisi izlerken bile, en saçma bir şekilde bir anlam yükleyip ağlıyordum. Sonra hapı bıraktım, kendime gelmem 1.5 yıl aldı. Hani, ağlamam gerekmediğini ve hatta çok salakça olduğunu bildiğim halde ağlıyordum.


  • aychovsky  (24.11.13 20:47:35) 
"Komedi dizisi izlerken bile, en saçma bir şekilde bir anlam yükleyip ağlıyordum"

+1

bunu başkalarına nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum. demek ki tek değilmişim.
  • supergirl  (24.11.13 20:52:50) 
Valla aynen. Ne kadar gerizekalıca bir şey yaptığınızı biliyorsunuz ama ona engel olamıyorsunuz. Her duyguyu abartarak böyle yirmi katı yaşatıyor. Normalde makul, mantıklı bir insanken; o ilaçla bir cadı, efendime söyleyeyim bir drama queen oluveriyorsunuz. Ben de bıraktım, düzelmem bir kaç ayımı aldı. 6 ay geçmiş; yeni kendime geliyorum diyebilirim.

Kullanmak zorundaysanız güç vereyim bari :) Göğüsleriniz, cildiniz, saçlarınız gözle görülür şekilde güzelleşecek :)

Tekrar kolay gelsin :D
  • pandispanya  (24.11.13 21:05:23) 
Aslında ciddiyim ama abartmışım. Şöyle ki 2002 gibi bıraktım, 6 ayda ağlamayı bıraktım ama diane 35 vücudumu su bidonuna çevirmişti, vücudumun eski haline dönmesi 1.5 yılı aldı. Psikolojik etkisi fizyolojik olandan daha çabuk geçti.
Yoksa ağladığım şeyler, günlük ağlama kotam hiç abartı değil, tamamen gerçek ve ciddi. Hayatımda hiç bir şeye o kadar ağlamadım. Hatta, her şeyin toplamına o kadar ağlamadım.

  • aychovsky  (24.11.13 21:06:04 ~ 21:07:07) 
Bu ilaç ne işe yarıyor ki peki böyle berbat etkileri olmasına rağmen insanlar neden kullanıyor?


  • mountaincat  (24.11.13 21:08:02) 
Kendisi doğum kontrol hapı olup, doğum kontrolü dışında da hatunsal her türlü sorunun çözümünde, kistlerde, düzensizliklerde, istenmeyen tüylerde, vb. kullanılır. Başka haplar bu kadar ağır olmayabiliyor.
Olay şu, doktor "Bunu en az 6 ay kullanmalısın" diyor. Sonra 3 ayda sen manyaklaşmaya ve şişmeye başlıyorsun. Bazılarına 1 yıl, 2 yıl kullan diyor. O zaman iyice deliriyorsun falan.
Bunlar da antibiyotik gibi, başladın mı kürü bitirmen gerekiyor. Yarım bıraktın mı işe yaramıyor, kendini boşa zehirlemiş oluyorsun.
  • aychovsky  (24.11.13 21:11:36 ~ 21:15:54) 
Tabii, bu hapa başladığında seni böyle yapacağını bilmiyorsun ya da bu kadar olabileceğini tahmin etmiyorsun. İlk defa öyle bir durumdasın, daha önce karşılaşmadığın bir durum ve ilaç. Dolayısıyla alternatifin var mı, onu da bilmiyorsun. Doktor almanı söyleyince, ona güvenip kullanıyorsun. Yoksa, hiç başlamazdım, aslında ihtiyacım pek de yokmuş. Sadece kendimde beğenmediğim özellikler vardı, onları elemek ve biraz daha hatunumsu olmak için doktor tavsiyesi ile aldım. Kaş yaparken, göz çıkardım sonra.


  • aychovsky  (24.11.13 21:24:21) 
5-6 sene önce kullanmıştım ama ilk cevaptaki hissin ilaçtan kaynaklandığını şu an farkettim. her gün ölmeyi isteyerek uyanmak doğru tespit. ama ilacı bıraktıktan sonra o etki sürmüyor öyle aylarca.


  • passive aggressive  (24.11.13 21:50:08 ~ 21:52:16) 
ben de kullanıyorum. ilk ay olur olmaz ağlıyordum ama bu etkisi geçti. ben fazla olumsuz bir durum görmedim. kilo vermeyi zorlaştırıyor olabilir ama o bu ilacın mı yan etkisi pcos'un mu bilemem. 3 aydır kullandım sonra bıraktım ve şimdi yeniden başladım ama ne kadar devem edeceğimi bilmiyorum. kullanmayı bırakınca acayip fark etti ama. sivilceler geri döndü. adet düzensizleşti. şimdi bırakınca ne olacak diye düşünüyorum daha çok.


  • coyote w  (25.11.13 18:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.