[]

uçak bileti sorunu

selamlar

opodo.com diye bir siteden yurtdışı uçak bileti satın aldım. ödeme kısmından onay kısmına geçerken site çöktü. yenile dediğimde your session expire falan dedi. o sırada banka sms yolladı ödeme yaptığımla ilgili. ama sitede şu an hiç bir yerde uçuş bilgilerime ulaşamıyorum.

bu işlere aşina olan eden varsa yardım ederse çok makbule geçer.

 
evet bakıyorum sürekli gelen giden yok


  • zittirulp  (24.11.13 18:57:02) 
Bir de kullanıyorsanız internet bankacılığı ile hesabınızdan çekilip çekilmediğini kontrol edin. Bekleyen işlemler kısmında da yer alıyor olabilir bilet tutarı. çekildiğinden emin olun önce. Görün yani çekildiğini...

Müşteri hizmetlerini de arayabilirsiniz.

Eğer bilet tutarı çekilmişse havayolu firmasını veya opodo.com'a mail atın veya arayın. Çözülür mutlaka.
  • kisa bisey olsun istemistim  (24.11.13 19:21:00 ~ 19:22:40) 
hocam ona da baktım limitim düşmüş ama borç kaydedilecek işlemlerde bilet bedeli kadar meblağ yazıyor. dönem içi hareketlerde ise hiç gözükmüyor. çekilmemiş midir acaba. ve çekilmediyse bileti de almış olmuyorum herhalde?


  • zittirulp  (24.11.13 19:26:22) 
Belirsiz biraz ama çekilmiş veya çekilecek olması ihtimali %99 bence. Yansımış çünkü işlem karta. En iyisi bankanın müşteri hizmetlerini arayıp neler olduğunu tam olarak öğrenmek. Dediğim gibi, ödeme işleminin tamamlandığından emin olmakta fayda var.


  • kisa bisey olsun istemistim  (24.11.13 19:30:34) 
(bkz: provizyon)


  • ack3000  (24.11.13 20:32:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.