(8)
neden yazar olamadım?
2007 kasım ayında sözlükte çaylak olarak yazmaya başladım. girmiş olduğum pek çok entry ile birlikte, çaylaklığımın sona ermesini beklerken, çaylaklık döneminden kurtulmak için, 10 civarında entry'si olanların daha çabul yazar olma ihtimalini düşünerek pek çok entry'mi kendim sildim. hiç bir entry'm
2007 kasım ayında sözlükte çaylak olarak yazmaya başladım. girmiş olduğum pek çok entry ile birlikte, çaylaklığımın sona ermesini beklerken, çaylaklık döneminden kurtulmak için, 10 civarında entry'si olanların daha çabul yazar olma ihtimalini düşünerek pek çok entry'mi kendim sildim. hiç bir entry'm moderasyon tarafından silinmedi diye biliyorum. hiç bir uyarı mesajı almadım. toplu yazar alımlarında istenen bütün kriterlere uyduğum halde sabırtaşı yazar olarak sözlüğe alınmadım. açıkçası üzülmedim desem yalan olur. çünkü bende bişeyler yazmak istiyordum. bende sesimi duyurmak istiyordum. şu an ise onay bekleyen çaylak sıralamasında 9. nesil olarak ve 2200 civarında sıralarda sürünüp duruyorum. modlog'dan sabırtaşı yazar alımında benim neden alınmadığım konusunda bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
0
sabırtaşı alırken son bir hafta içinde ya da son bir ay içinde online olma şartı vardı. belki ondandır.
0
@ayiadam, son 6 aydı o kriter.
@mustee, her türlü şartı sağlamıyorsunuzdur muhtemelen. yoksa adamların sana özel bir gıcığı olduğundan almıyor değiller.
0
son bir ayda login olmalı, 6 aydan eski olmalı
(bkz:
#14654533)
bu kriterlere uyuyor musun bak bi mustee
modlog da öyle süpersonik birşey değil ne yazık ki, göremiyoruz niye yazar olmadığını
0
gıcıkları olduğu için falan olduğunu bende zannetmem de, acaba sistem tamamen hatasız mı yoksa bilgisayar hatası olabilir mi diye düşünüyorum. çünkü çaylak olarak yazabilmeye başladğımdan beri online olmadığım hafta yok. hatta neredeyse her gün online olmuşumdur diyebilirim. aklıma takılan "acaba sistem hatası olabilir mi?" çünkü alımlar manuel olarak yapılmadı bildiğim kadarıyla. bu konu hakkında özellikle moderatör arkadaşlardan biri beni aydınlatabilirse çok sevinirim. eğer benden kaynaklanan bir sebepten alınmadıysam elbette beklerim bir kaç ay daha sorun değil.
0
sıranız gelmiş de pas geçilmiş olabilirsiniz. bu da sabırtaşı alımlarıyla yazar olamama nedenlerinden biri.
0
kibritsuyu;
benim asıl merak ettiğim konu sistem hatası konusunda aslında. yani ben sabırtaşı alımlarında yazar olma kriterlerine uyduğum halde alınmamış olabilir miyim? çünkü gerçekten kriterlere uyduğum konusunda teredddüt yaşamıyorum. ama eğer bana biri çıkıp derse ki "kardeşim şu sebepten dolayı seni sabırtaşı alımlarında almadık." inan çok rahatlıycam ve 2100 kişilik sırada beklemek bu kadar zor olmayacak. ama yazarlık hak ettiğim bişeyse ve ben örneğin bir sistem hatası yüzünden alınmadıysam, bu durumun düzeltilmesi için kimseye yazamıyorum maalesef. bu konuda bana yardımcı olabilirsen sevinirim. kurtlar vadisi hakkındaki tüm yazılarını okudum. bu haftaki bölüm yazını bekliyorum. teşekkürler.
0
2007 kasim ayindaysan pas gecildigini pek dusunmuyorum. cunku bir arkadasimda 2007 kasiminda kayit olup sabirtasi olmustu. hatta onun bir tane entryside silinmisti. ama neden o pas gecilenler kategorisine girmedi anlayamadik. sistematik bir hata olasiligida var tabi. ama emin ol modlardan biri bu duyuruyu gorup durumunu kontrol eder bir kac gun icinde.
0
ne nicki be;
teşekkür ederim. amacım zaten moderatörlerden birine sesimi duyurabilmek. sebebini öğrensem beklemek hiç zor olmaycak.
0