[]

Genetik ne zaman bu seviyeye gelir? (impossible creatures)

9gag.com
sb.



 
genetiğin o seviyeye gelmesi için bi sebep? kafası kuş, altı köpek bi yaratıkla napcaz?

not: evet çok ciddiye aldım, genetikçiyim hacı
  • niye ama  (24.11.13 14:53:59) 
Müfettiş gadget'i yaptığımızda bunları da yaparız. Sanırsam hiçbir zaman.


  • Haldamir  (24.11.13 14:56:39) 
e zaten insan dna'sı büyük oranda çözüldü insanı çözen köpeği kuşu hayli hayli çözer yani aslında kodlama açısından o aşamadayız ama ne gerek var? +1

bu kodu çözmek için dirsek çürütenler fantezi için değil organ hasarı oluşturan hastalıkların tedavisi için uğraşıyor.
  • neferkitty  (24.11.13 14:56:52) 
Bir insana "kuş beyinli" demeden önce, insanın önce bir kendisine bakıp, mesela Türkçe dilbilgisini doğru kullanıp kullanmadığını kontrol etmesi çok hayırlı bir davranıştır. Zira sonra " Daha bağlaç meselesini anlayamamış adam gelmiş zeka öğretiyor" gibi bir çıkarım yaparlar, üzülürsünüz.

Soruya dönersek, bu işler oldukça maliyetlidir, sırf zevk olsun diye garip garip canlılar yaratmaya başlamaz sanıyorum kimse. Tabii bir de işin etik boyutu vs var.
  • fengari  (24.11.13 15:38:27) 
neden gelsin hacı? gelmesin bi zahmet. şu anda yapılanlar yeterince korkutucu zaten, bi de bu olmasın. hiç gerek yok böyle ucubelere.


  • devilred  (24.11.13 15:49:01) 
genetikle uğraşmaya gere yok. Doğal mutasyon, adaptasyon ve doğal seçi ile bu gibi hayvanlar kendiliğinden de ortaya çıkabilir.
Arkana yaslan ve doğanın keyfini çıkar.
Gerçi ömrün yetmeyecektir, ama bilmek bile kafi...
  • Kenboi  (24.11.13 15:58:01) 
hocam photoshop bu seviyeye gelmis diye sevinmek lazimdir belki.


  • huzursuz adam sendromu  (24.11.13 17:32:21) 
genetik o seviyede diye biliyorum ben. gene printer yapıldı bile.

ama böyle aptalca şeyler yapmak için sebep yok.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (24.11.13 19:05:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.