[]

Entegre TV Alıcısı Olan Monitör

www.samsung.com Şu adresteki gibi Tv alıcısı olan monitör arıyorum ama bi türlü bulamıyorum. Samsung Türkiye bunu sitesine koymuş ama hiçbir yerde bulamadım. Var mıdır bildiğiniz yer? Herhangi bir marka olabilir.


Ha derseniz o monitörler işe yaramaz. O zaman bunu cevaplayın. www.eksiduyuru.com

 
saçma bir icat bence onlar. bilgisayar için düşünüosan direkt tv al zaten. plazma öneririm.


  • hasmetizm  (24.11.13 07:48:17) 
@hasmetizm neden saçma dedin? monitör olarak performansları televizyondan daha iyi değil mi? hiçbir yerde görmediğimden deneme fırsatım olmadı.


  • Cryptoricus  (24.11.13 12:01:14) 
kaliteli monitörlerin tepki süreleri 2ms. led tv lerin ki 6-8ms civarı. düzgün plazma tv lerde 0,0001ms civarında. monitörün tepki süresi dışında tvden bir farkı yok. ayrıca çözünürlük aynı ne fark eder demek çok yanlış. aşırı fark ediyor.1,5 metre mesefaden 50" plazmanın karşısında oynuyorum ben oyunu, sonuç mükemmel diyebilirim. yeri gelmişken ips ekranlar renk muhabbeti çekicidir ama tepki süresi yavaştır, monitör olarak önerilmezler.
kullandığım tv bu www.samsung.com

  • hasmetizm  (24.11.13 20:56:15) 
@hasmetizm ben masa başında kullanacağım için en fazla 32" bir model alabilirim. Genelde de küçük boyutlu televizyonları kalitesiz yapıyorlar maalesef. Benim içinse görüntü kalitesi çok önemli. 24", 27" ya da 32" olarak önerebileceğin bir model var mı?


  • Cryptoricus  (24.11.13 21:14:56) 
görüntü kalitesi için ips ekran düşün derim. senin için en uygunu. 5ms tepki süreli bir model yeterli düzeyde iş görür.çok takılmamak lazım. hem tv hem monitör olanlar gereksiz masraf. masanın büyüklüğüne göre bir model düşünebilirsin.


  • hasmetizm  (24.11.13 22:59:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.