[]

vücudu eski formuna sokmak ne kadar zaman alır ?

175 boyunda 67 kiloyum.2 yıldır fitness yapıyordum.bayadır yağ oranımı ölçtürmesemde sanırım %10-15 arası birşeydir şuan.ama yaklaşık 5 aydır düzenli spor yapmıyorum hatta son 1 aydır herşeyi yiyorum filan.omzumdaki damar gideli baya oldu,kolumdaki damar gitmeye yüz tutuyor ve karın kaslarımın kaybolduğunu farketmeye başladım ama yemek yeme durumumdan çok memnunum en azından yeni yıla kadar böyle gitsem.ocakta salona gitmeden kendi ağırlığımla çalışarak vücudumu ne kadar zamanda toplarım kendimi sizce ? ( tabi sağlam bir beslenme programı ile )




 
valla bir kaptırınca geri dönmeis çok zor.


  • liriamer  (24.11.13 01:58:42) 
soruna cevap veremiyecem öncelikle :) 2 yıldır nasıl yaptın fitness'ı gerçekten iyi durumdaysan sağlam bilgiyle yapmışsın demektir diye düşünüyorum ve bu soruyu neden burada bizlere soruyorsun ki :/ Kasların içindeki çekirdeklerde hafızalar var spor yapanlarda bu çekirdekler daha fazla olur ve ara verip tekrar başladığında çok az bir sürede eski halini yakalamaya başlar. %10 vücut yağın varsa zaten karın kasların gayet iyi gözükebilir %10 vücut yağı hiçbirşey :) Yarışmaya hazırlanırken su atımı yapıp kuruyan yarışmacılar %5 yağ oranına düşüyor :)


  • SemihCebrail  (24.11.13 16:21:44) 
@semihcebrail ben 2-3 ayda kendimi toparlarım diye düşünüyorum ama acaba kendimi mi kandırıyorum onu merak ediyorum :)


  • hystarie  (24.11.13 16:42:09) 
eğer eskiden kasların dolgun şişkin ise evde kendi ağırlığında çalışman veya street workout ile çalışman eski haline getirmez o.O ama ağırlıklara girmek için fazlaca hazır bir vücut yapar.


  • SemihCebrail  (24.11.13 17:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.