[]

Ibanez Rg-350 EX

Selamlar bu gitarı almaya karar verdim son bi kez görüşleri almak istedim.Bu gitara bu kadar para vermek akıllıca mıdır?Sanki bu kadar etmez gibime geliyor ama Cort falanda güvenemiyorum.Nedir görüşleriniz bide floyd rose sorun çıkarmı bi süre sonra?Teşekkürler şimdiden.




 
cort'ta güvenilmeyecek bir durum yok, bilgine.

edit: gitar güzele benziyor
  • insantaklidiyapanmaymun  (23.04.09 23:35:11 ~ 23:40:30) 
bence çok para abi(bu alete çok).yeni ibanezleri (çok üst seri olmadığı sürece) sevmiyorum.eskileri gibi diil.ayrıca floydrose tel değiştirdiğinde yada sap ayarı yaptığında sorun çıkartacaktır.eğer ayarını yapamam diyosan tavsiye etmem.saygılarımla ömer...
bende rg 2250 var tamam çok rahat gitar herşeyi güzel tütütü maşşalahta bi tel değiştirdiğimde akort etmem 1 saatten fazla sürüyo 2 gündede tellerin oturması sürüyo.valla çok dertli iş bea.ölüm ölüm....hele tension değiştirdiysen ayrı bir muamma :D

haa bide pipo anahtarla yapılıyo sap ayarı.o anahtarı bulana kadar imanım gevredi ve paslı demir parçası için 20 dolar ödedim.gitar alınca anahtarlarına sahip çık.
o yüzden tel aldımmı 5 li pakette alıyorum.ona göre yapıyorum sap ayarını eşik ayarını falan :D
  • omer460  (23.04.09 23:45:17 ~ 23:58:14) 
Bu fiyata varmıdır tavsiyeniz?

Tabi biliyorum karpuz gibi gitar tavsiye edilmez ama aklınıza gelen varsa bu fiyatlarda ben bakarım incelerim.
  • layer26  (23.04.09 23:56:10) 
tarzın ne?


  • omer460  (23.04.09 23:59:00) 
Turk rock en fazla ve çokça Metallica , daha serte gerek yok yani bu gitar bu yüzden uygun bana bu aralığı kapsıyo.


  • layer26  (24.04.09 00:05:22) 
3 kuruşluk aklımla 5 kuruşluk akıl veriyorum gibi olsada
seni cort katana kx serisi paklar derim ben
ayrıca b.c rich eagle deluxe.

katana serisinin özelliği floyd rose suz ve "genelde" yekpare sap olmasıdır.(sustaini çok iyidir.)
bunun dışında abi 1000 lira eğer bu para nakitse ve ben senin yerinde olsam işi bilen bir arkadaşımla beraber kendime bir kaç model seçip ikinci el "uygun fiyatlı ve temiz" bir enstruman alırım.

eğer ben uzun süre gitar çalıcam çalışıcam diyosan
kendine orta kalite değilde üst kalite bişey al. 1000 liralık alma bekle para ekle yeme içme git çok güzel bir gitar al mesela rg 2550 benim çok sevdiğim bir gitar aynı şekilde amerikan stratocaster yada jackson yada gibson her neyse.çünkü alıcaksın 3 ay sonra başka daha kaliteli bi alet görüceksin aaa diyceksin klavyesi ne güzel tonlarıda çok güzel yaa keşke bundan alsaymışım.haydee 1 milyarlk gitarı ver 600 700 e sonra git 700 daha koy küllüm zarar yani.
  • omer460  (24.04.09 00:08:17 ~ 00:16:45) 
Ne kadar fiyat veriyosun bilmiyorum ama abd fiyati 400 dolar. www.zzounds.com Belki 350'ye de bulunabilinir. Neyse ben bu gitari guitar center'a gittikce caliyorum oldukcada begendim klavyesini. Ama eve almis calmisligim yok. Tek begenmedigim nokta tipinin cok klasik olmasi. Onun haricinde ibanezi (aybinez diye okunuyo bu arada, ibanez diye sorunca anlamiyolar) ayrica marka olarak tavsiye ediyorum.


  • badseed  (24.04.09 01:13:56) 
metallica çalacaksan amfi marshall


  • can see  (24.04.09 01:18:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.