[]

kedi hakkında

kediler var da apartman önünde, yenmiş tavuk kanatları versek tabi kemik ve az et var doğal olarak, yer mi?

sıkıntı olur mu?

teşekkürler.

 
16 kedimiz var anne evinde, henüz tavuk kanatlarından bir şey olmadı. 25 -farklı kedilerlerle deneyimlenen) yıllık bir süreçten bahsediyorum.

Ama köpeklere vermeyin,köpeklere sadece büyükbaş hayvan kemikleri verebilirsiniz.
  • yahveyire  (23.11.13 20:47:32 ~ 20:48:01) 
bence verin ama bol su da koyun yanına.
benim 2 kedi deneyimim oldu sadece ama ben de yedikleri bir şeyden bağırsak bozulması dışında bir zarar gördüklerini görmedim ki kemikli tavuk vs veriyoruz.

  • whoosie  (23.11.13 20:53:36 ~ 20:53:44) 
Yıllardır köpek kedi beslerim yavru yetişkin hepsinede verdim hiçç bi sıkıntı yaşamadım.Ver gitsin....Nette devamlı yazıyo kemik vermeyim vs.diye ama bu hayvanların doğal yiyeceği kemik...Hayvan nerden bulacak kuşbaşıyı,kıymayı....


  • ozer37  (23.11.13 21:10:27) 
Konuyla azıcık alakasız ama: Kemik kedi/köpeğin doğal besinidir evet ama tavuk kemikleri köpekler için öldürücüdür, tavuk göğsünün içinse sinsice saklanmış bir kemik arkadaşımın köpeğini az daha öldürüyordu. Boğazına takılmış -tahmin edebileceğiniz gibi, veteriner bunu oradan çıkarmam imkansız ya boğazını kesip alıcam ama atardamarına gelebilir, ya da aşağı ittiricem o zaman da midesini delebilir demiş. Mecbur risk alıp aşağı ittirmişler, kanlı ishal olursa da hemen getirin demişler. Çünkü neden? Midesini delebilirmiş kemik.

O yüzden kedilere tavuk kemiği olur da köpeklere gerçekten olmaz.
  • yahveyire  (24.11.13 12:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.