[]

ölümün mükemmel olduğunu

biliyor muydunuz?

ölünce hiç müzik olmayacak, filmler olmayacak, pazar kahvaltıları olmayacak, sevişmek olmayacak, anne kokusu - baba sevgisi olmayacak, minnet duygusu olmayacak, arabalar olmayacak, bebekler olmayacak.

borcunuz olmayacak, parasızlık olmayacak. hayal kırıklıkları olmayacak. diyelim intihar ettiniz. yakınlarınız arkanızdan ağlayacak ama bunu hiç bilmeyeceksiniz. anneniz çok mu üzülecek, size ne, öldünüz artık, bilmeyeceksiniz ki. saprofitler sizi doğaya karıştıracak. klorofile karbon, suya oksijen, havaya azot olacaksınız.

hiçbir şeyden haberinizin olmadığından da haberiniz olmayacak. hissetmek olmayacak. ölüm neden kusursuz olmasın ki?

 
nerden biliyorsun?


  • whoosie  (23.11.13 18:44:46) 
hepsi her şey bir yana: şu anda biliyorsun ya annenin çok üzüleceğini. sadece bu bile yeterli.


  • neyleyim  (23.11.13 18:46:46) 
ölüm çok boş bişi hacı. boş şeyler sıkıcıdır. bence sıkıcı olacak.


  • roket adam  (23.11.13 18:50:59) 
çok bencilce düşünmüşsün. üzülecek insanlar sana senden daha çok değer veriyor, sense umursamıyorsun bile.


  • jedilance  (23.11.13 18:53:18) 
Bir bilgisayar oyunu dusun. Oyunda tum ganimetleri ele gecirip zengin de olabiliyorsun, kayiplar yasayip topraklarini da kaybedebiliyorsun. Senin mukemmel dedigin sey burda alt f4 cekmek oluyor. Bence en sıkıcısı.


  • youshookmeallnightlong  (23.11.13 18:58:27) 
ölümün kusursuz olduğunu asla bilemezsin, bunun acısını çekenler onu her zaman kusurlu bulacaklardır.


  • clones  (23.11.13 18:59:16) 
hiç müzik olmayacaksa bu nasıl kusursuzluk ya? zaten herkesin sonu aynı olacak,hepimiz görecez de erken görmeye ne gerek var,bırak da zamanı gelince görelim kusursuzluğu


  • MtKrt  (23.11.13 19:03:37) 
siz öyle sanın. (bkz: kabir azabı)


  • jacobbbbb  (23.11.13 19:05:48) 
olmayan kusursuz mudur? "olmayacak" olanları anladık. peki ne olacak? korku değil basitçe.

ne olacak? bilinmeze yelken açmak... eyvallah. peki ne olacak? ekşici piç olup, filmi yarıda bırakmak çok mu matah? belki film türk filmi gibi mutlu sonla biter. ne biliyorsun? (öyle olur demiyorum, nerden biliyorsun ki bitmeyeceğini?)
  • vb  (23.11.13 19:13:21) 
yazı çok güzel. ölüm artık mükemmel.


  • laptop  (23.11.13 19:18:58) 
sözelci misiniz?


  • zgrydn  (23.11.13 20:09:27) 
sadece oyun bitecek işte. dünyada kalsan: evet her şey çok güzel devam edebilir belki ama ne önemi var ki? çok para kazanmanın bir önemi yok, sorumluluklarını yerine getirdin ya da getirmedin bir önemi yok, çok sevilecektin ya da aldatacaktın belki ama bir önemi yok artık. sonsuz bir dinginlik hali sadece... günün uğraşlarını dışarıda bırakıp yatağa uzanma halinin hiç bitmeyecek olması gibi geliyor insana ama bir hesap kapatma işlemi olması lazım sanki herkesin yaptığı yanına kalamaz olmaz öyle şey. yani huriler ve şarap ırmakları olmasa bile ahiret olmalı


  • aradim aradim yok  (23.11.13 20:18:37) 
yeni kitaplar çıkacak, yeni filmler çıkacak ve ben öldüğüm için izleyemeyeceğim diye şimdiden dertlenen bir insan olarak sen diyorsun ki şu olmayacak, bu olmayacak. yemişim öyle "mükemmel"liği.


  • monkey  (23.11.13 21:01:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.