[]

yeni doğum yapan arkadaşa/bebeğine hediye

arkadaşım 5-10 gün sonra doğum yapacak. ne hediye alınır ne götürülür, fikriniz var mı?

(not: daha çok bebek için hediye düşünüyorum ama anne için de olabilir)


 
bebek giysileri olabilir. tulum, gulduruklu t-sortler, onlukler, pabuclar vb.
bir de misal benim yasadigim yerde bebek bezi pahali, bebek bezlerinden hediye paketi yapip goturmek de yaygin.

  • viva paulista  (23.11.13 13:03:27) 
altın tabii ki. hem etrafındaki tüm teyzeler kıyafet getirir hem de ilk bebeğiyse kendisi bi dolu almıştır zaten.


  • kakao  (23.11.13 13:05:23) 
minnoşa kıyafet almayın. zaten her kıyafeti bebişken sadece bir kere giyebiliyorlar hem hemen büyüdükleri için hem de herkes kıyafet alıyor ki anne de çok almıştır. kıyafeti kesinlikle önermiyorum en rahatı altın


  • glori  (23.11.13 13:07:57) 
reşat altını alıcan.yastığına iliştiricen.


  • ganyotçu  (23.11.13 13:08:36) 
anneye güzel bir hediye al sen.


  • rock n roll  (23.11.13 13:09:01) 
ilk kez anne oluyorsa bebeği emzirirken, altını temizlerken, üstünü giydirirken fala acemiliği çok olacaktır. en basitiden uykusuzluk yüzünden organize olamayacak yıkadığı kıyafetleri bile ütülüyemeyecektir. yani bebek kıyafeti bu nedenlerle ilk başta çok büyük ihtiyaç. o yüzden "yeni doğan" bedelerinde tulumlar, bodyler, pijama takımları çok işine yarar. bunların cicili bicili olanları var piyasada. bi dolşasanız mutlaka görürsünüz.

kış bebeği olacakmış. yine "yeni doğan" veya "0-3 ay" bedenlerinde dış giyimlik astronot gibi gösteren tulumlardan, polardan yapılma yumuşacık bere-eldiven setlerinden alabilirsiniz.
  • in pyjamas  (23.11.13 13:11:07) 
çulu çaputu boşver. kesene göre bi altın al. gramlık olur, çeyreklik olur vs.


  • battal gemalmaz  (23.11.13 13:42:01) 
images.hepsiburada.net
her türlü mama,çorba vs için anneler cok kullanıyormuş.

  • demoniclewinsky  (23.11.13 13:44:53) 
bence giysi alma, gerçekten hiç kullanılamadan bebiş büyüyüveriyor. altının dışında annenin işini kolaylaştıracak, kullanabileceği şeylerden al. termometre olur, emzirme yastıkları filan olur o tarz bir şey al bence.


  • dust in the wind  (23.11.13 14:48:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.