[]

roma mı, kiev mi ?

şubat ayının başı için 3-4 günlük çok ucuza uçak biletleri buldum. hangisini ziyaret etmeli sizce ?

roma, roma yani. 5 gün kalmam gerekcek. ama ne biliyim kış olcak falan ben romayı yazın t-shirt&şort ile gezmek istiyorum sanki. bir de hostel fiyatları 35-50 tl arası çok yataklı odalar...

kiev, bir roma değil. 4 gün falan kalabiliyorum. soğuk olcak, gece hayatı falan güzeldir heralde. işte kalmak roma'dan daha ucuz.

aslında bu iki yere de yaza doğru havalar ısınmaya doğru gidebilirim ancak hangisinin uçuşu ucuz olur onu bilmiyorum. :)

 
italyayı yazın gezme. çıplak gezsen bile o sıcakla başedilmiyor. zaten o sıcakta gezilmiyor da.
sıcak olmadığı gün de dolu yağıyor. italya dolusu da ceviz boyunda dolu dedikleri şeyden.

  • goldentitan  (22.11.13 23:51:07 ~ 23:51:50) 
roma hertürlü


  • innerbliss  (22.11.13 23:51:38) 
öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. :)
moskova olur da orası birazcık pahalıya geliyor.

youtube'dan roma şubat ayı vidyolarına baktım da, ne biliyim bi garip ya. bileti şimdiden almam lazım, kar falan da yağarsa 5 gün, bilmiyorum ya. :)

ama kamuoyu roma diyor demek ki.
  • dijital dunyadaki analog adam  (22.11.13 23:56:31) 
Şubat ayında Kiev'de hava soğukluğunu düşünürsek Roma daha mantıklı bir tercih gibi geliyor. Dolayısıyla karda buzda adamakıllı gezme şansın pek olmaz gibi. Keşke nisan-mayıs gibi gidebilseydin, demeden edemeyeceğim ama kısacası Roma daha makul görünüyor.


  • Lethe  (23.11.13 00:14:03) 
kievde 6 gün mü romada 3 gün mü desen bile roma.


  • repentance  (23.11.13 00:26:24) 
gece hayatı dersen kiev.


  • sergio35  (23.11.13 01:10:19) 
günübirlik bile olsa. kiev'de 4.günün sonunda sikintidan bokunla oynarsin, hele ki o sogukta hic gerek yok. roma her mevsimde candir.


  • seker sey  (23.11.13 01:39:04) 
o mevsimde kieve gelmeyi aklından bile geçirme. roma ideal


  • anorthosis famagusta  (23.11.13 02:54:42) 
Roma ile karsilastirilabilcek az şehir var dünyada bence derdi bi hocamiz. Ben de cok sevdim gidince.

ama kiev i görmedim. O ayri.
  • la traviata  (23.11.13 02:59:53) 
Ikisini de gezdim, KIev'de gorecek cok fazla bir sey yok. Genelde Dunya Savasi doneminden kalma, bolca Rus etkili savas muzeleri var. Eger Dunya Savasi, Cernobil vs ilginizi cekiyorsa Kiev.

Yoksa her turlu Roma.
  • crown  (23.11.13 10:53:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.