[]

saç ve doğal bakım

saçlarım çookk uzunken katlı olmasından sıkıldığım için bob (önler uzun arka kısa) kestirdim.uzun olan kısımları omuzlarıma değiyordu ilk.şimdi omuzlarımı geçti ama uzatmaya karar verdim.o yüzden 1 hafta içinde dümdüz bir kesim yapacağım istediğim şekilde uzayıp gidecek umarım.

ama saçlarım yavaş uzuyor.güçlüdür hem öyle ince telli de değildir çok ama bu aralar dökülme de var.

velhasıl kelam saçlarımın çok güzel bir şekilde uzamasını sağlayacak doğal bir yönteminiz var mı bildiğiniz,gördüğünüz,duyduğunuz??
özellikle bildiğiniz diyeyim çünkü şu an duyduklarımı yazacağım onu da soruyorum;

-haşhaş yağı
-hint yağı
-ısırgan otu yağı
-jojoba yağı
-menekşe yağı
-susam yağı
-ylang ylang yağı
-argan yağı
-çam terebentin yağı

güçlendirmekten öte uzatmak amacım.ne önerirsiniz ?

şimdiden teşekkür ediyorum herkese ayrı ayrı..

not:tikler gelecek

 
bunu ben de yeni duydum ve uygulamadım, o yüzden öneririm diyemem araştırın bi isterseniz. 150 gr sığır iliğini çıkarıp bi çay bardağı suda kaynatıyoruz, blenderda çekip içine 50'şer gr lavanta ve zeytinyağını ekliyoruz. saç diplerimize sürüp streçleyip 2 saat bekletiyoruz. doğal mı, baya bi doğal:D üşenmediğim bi vakit deniciim


  • pikapika  (22.11.13 20:03:39 ~ 20:03:53) 
pirinç yıkandıktan sonra süzülen su işe yarıyor diye biliyorum.


  • dokuz numara dort yildiz  (22.11.13 20:07:51) 
Sacin guzel bir sekilde uzamasindan kastiniz nedir?Saglikli uzamasiysa yediklerinize dikkat edin e vitamini takviyesi alin.Saciniza zeytinyagi,hint yagi karisimini haftada bir iki kere uygulayin.


  • fraise  (22.11.13 20:23:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.