[]

laptop tavsiyesi

merhaba, aynı duyuruyu daha önce de yapmıştım ancak yayınladığım saatten sanırım cevap alamadım. bu yüzden yeniden yazmak istedim.

laptop almayı düşünüyorum ama çok anlamıyorum işin aslı

*öncelikle ilgilendiğim 1500tl civarı.
*daha çok office,photoshop vb programlar ve film izlemek için kullanılacak.

ayrıca kasanın sağlam olması ve teknik servis en önem verdiğim faktörlerden. şu an kullandığım msi'ın ekran menteşeleri daha bilgisayarım 2 aylıkken çatlamıştı ve yetkili servis azlığı/yedek parça yokluğu derken hiç ağız tadıyla kullanamadım.

bu bilgiler ışığında nasıl tavsiyelerde bulunursunuz? bilgisayar modeli ya da donanımsal açıdan nelere dikkat etmeliyim? şimdiden teşekkürler..

 
şu aralar bahsettiğiniz fiyata yakın Lenovo Z500'ler revaçta. (1600-1700 aralığında).


  • wallcan  (22.11.13 12:00:31) 
samsung ativ book 9 lite işlemci dışındaki özellikler oldukça iyi ama işlemci hem artısı hem eksisi olan bir seçim amd a6 1.4 ghz, işlemci sayesinde pil ömrü uzun, ısınma sorunu yok fakat oyun vs gibi konularda yetersiz gelebilir. fiyat olarak 1700 civarı idi.


  • lunedor  (22.11.13 12:32:43 ~ 12:32:59) 
• Marka olarak sırasıyla Toshiba, Lenovo ve Asus ürünlerini takip edin.
• Photoshop'u sağlıklı kullanmanız için en az 4 GB RAM ve Intel i3 işlemci tavsiyemdir. Tabii Intel i5 işlemci ve 8 GB RAM çok daha iyi olur.
• Oyun oynayan biriyseniz harici ekran kartı (en az 2 GB) tavsiyemdir.
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (22.11.13 15:13:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.