[]

kahvaltı fırsatı (sehirfırsatı, yakala.co vs. )

günaydıın,

bu zamana kadar fırsat ile alıp gittiğiniz ve en çok beğendiğiniz yerleri merak ediyorum. şehir istanbul. anadolu yakası, avrupa yakası olması fark etmez. Deniz kenarı olursa güzel olabilir.


 
hazır sorulmuşken bende nasıl davranıyorlar onu merak ediyorum. duydum ki, böyle fırsat sitesinden kazandığın fırsatla gidince, size üvey evlat muamelesi yapıyorlarmış. hatta garsonlar aralarında bunlar beleşçi fazla özen göstermeyin gibi fısfıs yapıyorlarmış. giden varsa bi doğrulayabilir mi? var mı böyle birşey?


  • 1tam1ayran  (22.11.13 10:39:00) 
fırsatlardan aldığımız bir kahvaltıya gitmişliğim var. çatalca tarafında bir yere gitmiştik. giderken söylediğiniz tarzda tereddütlerimiz vardı ama aksine çok memnun kaldık. mekanın adını hatırlamıyorum ama yapay bir göl, içinde yüzen ördekler, etrafta çeşit çeşit kuşlar, kocaman yemyeşil bahçenin içinde birbirinden bağımsız bir sürü çardak altında masalar vardı. keyifliydi. bence fırsatı almadan veya gitmeden önce mekan hakkında yorumları okumakta fayda var.

edit: fiyatı da 10-15 tl civarındaydı. açık büfe kahvaltı. f/p güzeldi
  • sentence  (22.11.13 10:43:50 ~ 10:45:06) 
biz geçen hafta f. erdilli gourmet slow diye bir yere gittik. mönü zaten çok güzeldi kahvaltıda fakat işletmecisi ve çalışanları çok kibardı. hatta o kadar kibarlardı ki alışkın olmadığım için yadırgadım. 2 gün önce arkadaşlarım gitti benim tavsiyem üzerine onlar da mest olup gelmişler. bu arada mekan yeniköyde boğazı görüyor. çok hoş bir yerde. girişi biraz salaş gözükse de kahvaltı verilen kısım gayet hoş.

ben de fırsatlardaki eleştiriler yüzünden sordum bu soruyu. biz yorumları okumadan gittik açıkcası. risk almış olabiliriz biraz.
  • kırmızıkaşekaban  (22.11.13 10:48:55) 
yazın bir kere kalamis khalkedona gittik, 4 kisiydik tedirgin olduk ilk başta, 2 yumurtayi 4 kisiye yedirmeye calisirlar mi? bi domatesi nasil paylasiriz vs gibi.. ancak daha sonra durumun hic de öyle olmadigini anladik. sürekli simit pogaca sicak ekmek servisi, her kahvaltiliktan bol bol cesit cesit sunmalari, termosta cay, hatta termos sogumustur/bayatlamistir diye 2-3 kez degistirdiler. acikcasi o kadar ilgi alaka beklemiyorduk. ancak lezzet olarak mükemmel degildi, orta kalite diyebiliriz.

bir kez de ataköy catwalk a gittik! aman allahim tam bir fiyasko!! portakal suyu yok ok, cay yok, ok bekleriz dedik, e ama kardesim ekmek yok yahu!! menemen geldi kahvaltiliklar geldi ekmek yok cay yok, menemen sogudu. küfür ede ede kalktik.
üstelik sadece bize (firsattan yararlananlara) degil, normal kahvalti yapmaya gelenlere de aynı cevabi verdiler, cogu kisi kalkti gitti tabii ki. üstelik bizim rezervasyonumuz ve gelecegimiz saat de belliydi.
  • Mügüs  (22.11.13 10:49:08) 
yenikoy emek kafe'yi deneyin derim.


  • co2s2  (22.11.13 11:51:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.