[]

Türkiye'de vesikalık fotoğraf kültürü

Arkadaş bu ay içerisinde şirkete girenlerin duyurusunu yapmışlar. 4 yeni eleman. 2 Alman, 1 İngiliz ve ben. Adamlar gayet samimi, sıcak 32 diş gülümsemişler fotoğrafta. Bi ben surat 5 karış, mahkeme duvarı. Sanırsın MHP Divriği Belediye başkan aday adayı. Biz niye bu kadar ciddi duruyoruz vesikalık pozlarda?




 
erkekler öyle. çok değil bir 20 sene önce, 90larda falan fazla sırıtmak, karı gibi olmak anlamına gelirdi, karı gibi gülme diye bir laf var hatta yaşınız yetiyorsa duymuşsunuzdur. erkek adam karı gibi gülmez, karı gibi ağlamaz, karı gibi küpe takmaz laflarıyla büyüdük. o yüzden fotoğrafçılar erkeklere gülümseyin demeye cesaret edemiyor, çünkü ben karı mıyım lan cevabı alma ihtimalleri hiç de az değil.


  • alice practice  (21.11.13 22:23:06) 
Asıl onlar neden 32 dişini gösterip gülümsüyorlar? İnsanlara kendilerinin ne kadar mutlu olduğunu mu göstermeye çalışıyorlar? bende asık suratım. Oğlum bana samimi gelmiyor 32 dişinii çıkarıp gülenler.


  • hasanli  (21.11.13 22:24:16) 
genel alamda ben genellemeyi yanlis buldum. vesikalikta cogu.insan avrupadada somurtuk.


  • serabetan  (21.11.13 22:34:21) 
mutlu insanlar değiliz :)


  • hjarteblod  (21.11.13 22:35:44) 
dayımın bir fotoğrafı var. kendisi bir türk. ve kesinlikle 32 diş. görenler yarılıyor gülmekten. böylesine ruh hastası bir toplumuz malesef.


  • vesika  (21.11.13 22:39:39) 
Mahallenin fotoğrafçısı yüzünden direk.


  • planetterror  (21.11.13 22:40:49) 
vesikalık devlet işi içindir, devlet ciddi iştir! :|


  • Ufuk  (21.11.13 23:06:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.