[]

Tabletlerin olayi ne?

bugun yeni bir tablet aldik, modelini tam bilmiyorum;samsung note'larin son cikani hangisisiyse ondan iste. Biraz bakindim. e bu benim telefonumun buyugu gibi,hic bir farki yok ki. Kitap okuyayim desem bana gore fazla buyuk,kindle daha ideal.Oyun oynayayim desem oyle bir aliskanligim yok (aynisini telefonumda da oynarim zaten), dizimag dizilerinin cogu da yuklenmiyor. Belkiokula giderken not almak icin laptop yerine kullanilabilir. Yine de iyi bir laptop ve akilli telefon varken tablet almak cok gereksiz geldi.

Sahi siz ne icin kullaniyorsunuz bu tabletleri? Neden abartiliyor bu aletler?


 
ben klavyeli kılıf takıyorum ve okulda slaytları,essayleri,filmleri hep buradan hallediyorum. ayrıca dizileri gayet izliyorum dizimagden bro

ipad kullanıcısıyım bu arada
  • GibsonRules  (21.11.13 21:37:28 ~ 21:37:47) 
satıyorlar işte zaten genelde.. bana satabilirsiniz mesela..çok gereksiz çünkü..hafızası da az hem..


  • dedim dedim de kime dedim  (21.11.13 21:37:30) 
Tabletin asıl hedef kitlesi bence bilgisayarda oyun falan oynamayan (arada sıkılıp dandik platform oyunları oynayanlar da dahil olsun hadi), daha çok amacı facebook, twitter gibi sitelerde dolanmak, ekşi sözlükte orda burada takılmak olan insanlardır diye düşünüyorum. Ortalama bir laptol 2kg falan olduğunu düşünürsek, tableti olan biri zart diye kucağında tabletle kah orada kah burada takılabilirken laptopların taşınabilirlik özellikleri tabletin gerisindedir.

Yoksa insanların dur lan laptop almayayım her işimi tabletle yapayım diyerek tablet aldığını düşünmüyorum.

telefon işine gelince de telefon ekranı küçük bir şey sonuçta. daha yeni yeni 5 inç civarı ekranlar çıktı. büyük ekranlar facebookta falan gezerken bile (film video izlemediğinizi varsayıyorum) daha büyük konfor sunuyor.
  • godsparticle  (21.11.13 21:45:34) 
pek verimli bir alet değil gerçekten de. keyifli mi keyifli ama.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.11.13 21:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.