[]

hipnoz

şurda 75 milyon insanız birimiz de hipnoz nedir nasıl yapılır bilmiyor mu? biri de çıkıp ben bilinç altına hükmederim diyemiyor mu?

televizyonda adam yaşlı başlı kadına "9" rakamını unutturuyor şurdan biri de desin ki ben de yaparım. yaparım diyen elini kaldırsın, öne çıksın, sorumluluk alsın.


 
ben ananemin tavuklarını hipnoz yapmıştım. hayvanlar sırtüstü kalakalmışlardı öyle. sayılırsa tabi..


  • innerbliss  (21.11.13 17:16:22) 
innerbliss gerçek mi? ben bir türlü inanamıyorum bu hipnoz meselesine ki kendim de müslümanımdır. yani metafizik konusunda sıkıntı yok. :)


  • nereye bu gidis  (21.11.13 17:19:35) 
@innerbliss sayılır tabii, sayılmaz mı?! ama bir insana da yaparım diyor musun? bu sorumluluğu alacak mısın? tüyolar yol yordamlar anlatabilecek misin?


  • sparkle kiddle  (21.11.13 17:19:46) 
hipnoz ile sana hipnoz sorusu açtırdım şu anda.


  • ermanen  (21.11.13 17:23:00) 
lisedeyken yapmıştım arkadaşlar arasında ama arkadaşlar da geyik olsun diye abartmış olabilirler.
hipnozun fal ve büyüyle alakası yok, sana bir belgesel linki gönderirirm. national geographic te seyretmiştim. ilüzyonist bir adam resmen insanların beynine hükmediyor, manipüle ediyor. ama bu bi teknik, doğa üstü bir şey yok ortada.
hani telefonda milleti kandırıyorlar ya, onun çok ileri seviyesi gibi düşün. resmen milleti olmayan bi şeye inandırıyolar çeitli yöntemlerle İnsan beyni çok kolay hükmedilebiliyor, kandırılabiliyor ve yönlendirilebiliyor.
  • innerbliss  (21.11.13 17:26:20) 
şunun tamamını seyretmedim henüz ama vaktin varsa izle mesela
www.ted.com

  • innerbliss  (21.11.13 17:30:36) 
al psikoloji kitabını, oku işte nedir hipnoz :) fakat psikologlar normalde hipnoz yapamaz, elbette özel eğitim gerektiriyor. akıl çelme, akıl yönlendirme gibi şeylerle karıştırılmaması lazım. hipnoz epey ciddi bi tedavi yöntemi.


  • nathanieltroy  (21.11.13 17:31:32) 
@ermanen abi o başka bir şey ya. telekinezi demiyorum ben. köstekli saat diyorum hipnoz diyorum.
ermanen en birincidir.

abi yapma ya.

ermanen en birincidir.
lan dur!!112

ermanen en birincidir.
  • sparkle kiddle  (21.11.13 17:31:39) 
Dr. John Butler'dan egitimini almış bir psikolog olarak diyim ki, var ve ise yarıyor. Ve şunu da diyim ki günlük hayatta dahi hipnoz ve onun gereği olan transa girip çıkıyoruz. Bkz. Bir şeyle dünyayı unutacak kadar meşgul olmak veya gözün dalmasi.

O saat geçmişte kaldı arkadaşlar. Trans da zombi gibi olmak degil :)
  • jesterdvine  (21.11.13 18:38:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.