[]

En lezzetli TİRAMİSU'yu nerde yiyebiliriz?

İstanbul içinde en lezzetli tiramisu nerde yenir? Fiyat performans olrak değil sadece performans olarak değerlendirilecek, yan fiyatı hiç önemli değil. Türk usülü pudingli labneli olandan değil de kremalı olandan olursa makbule geçer öneriler.




 
sen bugune kadar nerelerde yedin yav :) pudingli falan? alti üstü labne koyuyorlar.. ondan da kacmislarsa kusura bakma bagcilarin disina cikman lazim..


  • Mügüs  (21.11.13 09:18:16) 
olm sen puding yemişsin zaten.


  • baldur  (21.11.13 09:24:38) 
en lezzetlisini sen yaparsın bence april:)

istanbulda değilim ama tiramisu konusunda şunu biliyorum: gerçeği bardakta(cupta) sunulur.
  • neyleyim  (21.11.13 09:41:40) 
bağdat caddesinde bafetto isimli pizzacı var.
tiramisusu şahane.
neyleyim'in dediği gibi bardakta sunuluyor :)
  • earthseawizard  (21.11.13 10:11:01) 
Yapımında kullanılan peynir Labne ise yemeyin boşverin. Mascarpone peyniri ise yiyebilirsiniz afiyetle. Zira tiramisu labne ile değil mascarpone ile yapılır.


  • Sskywalkeremre  (21.11.13 10:27:58) 
@mügüs, @baldur pudingliden kastım türk usulü, evde herkesin yaptığı labneli vanilyalı pudingle yapılan. ondan olmasın diyorum. çoğunluk bayılıyor o tiramisuya.
@Sskywalkeremre, ben de onu diyorum:)

ben vapiano'da yedim en son suadiye'de o güzeldi ama daha güzeli olabilir her zaman :)
  • april12th  (21.11.13 10:34:18) 
Biscotti Savoiardi (Kedidili Bisküvi) al.
Muhallebisinin tarifini bul internetten. Sanırım son aşamalarında dalan bir likör ekleniyordu. Onu da bul ve ekle.
Daha ne olsun.
İtalyan yemekleri çok kolay, bir o kadar lezzetlidir. Sadece pişirme esnasında ufak ipuçları olur. Onları da internette tariflerden bulabilirsin.
  • cliquot  (21.11.13 10:42:56) 
Mezzaluna


  • m e l t e m  (21.11.13 11:17:15) 
kozyatağı'nda mayıs cafe var. orada dilim olarak değil de kupta veriliyor. bir hayli de güzel oluyor.


  • supersonik turbo  (22.11.13 03:48:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.