[]

Dershanelerin Kapatılması

Sorum basit: Tayyip dershanelerin kapatılmasını neden istiyor? Sebebi belli mi? Gündemi pek sıkı takip etmediğimden kaçırmışım.




 
olayın parasal boyutundan ziyade ( dershane kayıt paraları ), dershaneler aracılığıyla cemaat çok geniş bir network ağına sahip oluyor. başbakan bu ağı çökertmeye uğraşıyor.


  • ete summer  (21.11.13 01:03:28) 
parti içindeki cemaatçi tayyipçi çekişmesi.


  • ganyotçu  (21.11.13 01:11:58) 
Yani bu olay cemaatle ters gitmesinin sebebi değil sonucu mu diyorsunuz? Eğer öyleyse cemaatle ne alıp veremediği var, biliyorum kapışıyorlar, arınç cemaati temsil ediyor, gül de bildiğim kadarıyla cemaatçi ama bu çatışmanın gerçek sebebi ne? birbirlerini destekleyince ikisi de kazanmıyor mu (bugüne kadar öyle oldu)?


  • samfisher  (21.11.13 01:41:13) 
ideolojilerin belirginleştiği bir dönemdeyiz. cemaatle, akp ( milli görüş ) daima çatışma halindeydiler zaten. gülen'in 28 şubat dönemindeki tutumunu o dönem katıldığı tv programlarında görebilirsin. youtube'da var hepsi. biz yıllarca yazdık kitaplarımızda, lakin millet yeni yeni farketmeye başladı. 2010 referandumunda evet çıkması, safları ayırmanın başlangıcı kabul edilebilir. hakan fidan olayı doruk noktası. ve o günden bugüne gelenler. kısacası sanıldığı kadar ortak değiller. şu an başbakanın bu kadar net rest çekmesi, cemaatin köklerinde olan " iktidarla zıtlaşmama " geleneğini bilmesinden kaynaklanıyor. gün itibariyle alternatifsiz olduğunun da farkında.


  • ete summer  (21.11.13 01:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.