[]

dota 2 terimleri

sınıfta falan arkadaşlar dota muhabbeti açıyor. benim de hiç sevmediğim oyun tarzıdır dota, warcraft, diablo falan. neyse bunlardan duya duya ulti'yi öğrendim. "dota muhabbetini kesmezseniz ulti atıcam" falan diyorum. başka ne var böyle terimler? bunlar konuşurken sıkılmayayım ben de eğleneyim bari. yanına ne olduğunu da yazarsanız iyi olur.




 
mid or feed - benim dediğim olmazsa mızıkçılık yapar hayatı zindan ederim demek.


  • dampire  (19.11.13 23:39:17) 
sec begen al: dota2.gamepedia.com

bunlara ek olarak: cyka
rusca orospu demek sanirim ve cok fazla rus var.. en cok duyulan kelimelerden biri kendisi..
  • buzzlightyear  (19.11.13 23:46:00 ~ 23:47:18) 
sayısız terim var, "eğleneyim" diye söyleyeyim dersen kendini dota oynarken bulursun, haberin olsun :)

gün içinde biz artık tamamen dota'ya göre konuşuyoruz ama şu an aklıma böyle eğlencelik hiçbi şey gelmedi. gelirse/geldikçe yazarım, hatta özel mesaj atarım.
  • der meister  (19.11.13 23:46:19) 
anlatayım bak hacı,
lane demek yol demek. doya haritasında 3farklı yol var. 2farklı takım içinde farklı hard line ve safe line var. hard line zor kulvar, safe line kolay kulvar oluyor. bunla ilgili espri olabilir, hard lineda kasmak kadar zor ders çalışmak mesela.

mid lane var bide, mid lane a geçen kolay kasar. mid e geçmiş gibi anladım konuyu olabilir.

her heronun ultisi vardır, bunu öğrenmişsin. ulti o heronun en baba özelliğidir. ayrıca her heroda (istisnalar mevcut) pasif skiller vardır. biraz heroları öğrenirsen pasif skiller üzerinden espri yapabilirsin.

yada sen naap biliyomusun. dotaya başla yavaştan, ne kadar anlatırsam anlatıyım onun zevki bambaşka ya o zevki ve keyfi anlatamam.
  • trajikomix  (19.11.13 23:46:34) 
suka bylad idinahu pidaras

meşhur bi rus tekerlemesi.küfür var içinde.tellafuzu bu.
  • aşksız prens  (20.11.13 07:32:52 ~ 07:34:47) 
ha bide şunu öğren, böyle bağırmayı öğren çok önün açılır.

www.youtube.com
  • trajikomix  (20.11.13 19:33:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.