[]

Bir İnsanın Hayatındaki Her Şey Kötüye Gidebilir mi?

Selamlar.

Bir insanın hayatındaki her şey aynı anda kötüye gidebilir mi? Ben bu konuda bir ilk olabilir miyim diye merak ettim. Başına gelen var mı? Noldu sonrasında? İş yok, aşk yok, arkadaş yok, sosyal hayat yok; her alanda da hızla kötüye gidiyorum. It's always darkest before the dawn diyip sabretmek mi lazım, napcaz?


 
evet olabilir.ama sonunda düzeliyor merak etme.


  • rock n roll  (19.11.13 21:13:44) 
iş yok, sosyal hayat yok, bi tane arkadaş var ama görüşülemiyor, konuşulamuyor imkan ve vakit kısıtı nedeniyle, aşk var ama uzak mesafe.


  • elorelia  (19.11.13 21:17:49) 
evet olabilir, zaten hayat düz bir çizgi değil. hep mutluluk ya da mutsuzluk diye bir şey yok. inişli çıkışlı biraz. sabretmek gerek.


  • redcat  (19.11.13 21:17:50) 
www.youtube.com

sözlerini anlayarak dinle bu şarkıyı. bana bu tip anlarda çok iyi geliyor.
  • fayfim  (19.11.13 21:27:26 ~ 21:27:46) 
cogu kisiye boyle olur zaten. bu, bakis acisiyla ilgili bir durum. ya her sey iyiye gider ya da kotuye.

durumlarin kotuye gittigi hissi, durumlari kotuye goturen baslica etkendir. ("para parayi ceker" mantigini dusun.)

izninle konuyla ilgili ek bir bilgi ekleyeyim; (ne alaka dedirtecek biliyorum) bu, senin aslinda/ozunde (dna) yetenekli oldugunu gosterir.
  • merdümgiriz...  (19.11.13 21:31:36) 
Uzun süredir işsizim, kredi borcu, sikik GSS borcu derken aldı yürüdü, depresyona girdim ve bundan dolayı terk edildim, param kalmadı, dolayısıyla sosyal hayatım da kalmadı. Zaten çok arkadaşım da yoktu, olanların da umrunda olmadığımı gördüm. Bunların üzerine babamın sağ tarafında his kaybı başladı. Şu son 2-3 ayımın özeti bu. Yalnız değilsin yani ama şu "sabret düzelir, geçer" olayına ben inanmıyorum. Çünkü dibe vurduysan gidebileceğin tek yer yukarısıdır, olayı hikaye. Her zaman daha derine batabiliyor insan. Çabalamıyor da değilim. Deli gibi iş arıyorum, köle aradıkları için bulamıyorum filan da, işte.
Bazen ciddi ciddi intiharı düşünüyorum, ölünce ne iş derdi var, ne para derdi var, ne aşk derdi var. Cem Yılmaz'ın dediği gibi, "ay sonunda ödeme var," tık gittin, oooh. Dert yok tasa yok. İntihar etmiyorsam ölümden korktuğumdan da değil, aileme evlat acısını yaşatmak istemediğimden. Onlara bu kötülüğü yapamam diyorum. Onlar ölünce ne olur, orasını bilemem. Ama sen yine de yaşamaya devam et. Ne olur, ne olmaz. :)

  • melankolik koala  (19.11.13 23:52:27) 
benim de bu ara tek yolunda giden şey işim.en azından maaş alıyorum diye teselli ediyorum kendimi gerisi bombok.üç yıllık sevgilimden ayrıldım.arkadaşlarım çoğu başka şehirlere gitti.kimseyle vakit geçirmekten hoşlanmıyorum tek başıma kalınca sıkılıyorum.ilaç kullanıyorum alkol yasak.ülserim var.say say bitmez yani.otomatiğe bağlamış mal gibi işe gidip geliyorum hepsi bu.


  • gakgul  (20.11.13 14:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.