[]

nasil bakimli olunur(erkek)

Ana konu guzel kokmak istiyorum parfum vb. Seyler haricinde ne kullanilir.
Krem losyon falan.
Sigaradan biktim artik lan


 
sigara içiyorsan güzel kokman mümkün değil.


  • mahone  (19.11.13 15:50:21) 
sigarayi birak, sigarali ortamlardan kacarak uzaklas.

her sabah
dusunu al,
disini fircala,
koltuk alti deodorantlari kullan

en guzel koku temizlik

parfumu ozel gunlerde kullan, paraya da kiy.
  • idexo  (19.11.13 15:54:17) 
parfümü duştan sonra üzerine sık elbisenin üzerine sıkma


  • monkey  (19.11.13 15:58:21) 
sigaranı değiştir.parliament iç.kafadan bırak ya da


  • ganyotçu  (19.11.13 16:11:25 ~ 16:11:59) 
Her gece yatmadan dişini fırçala ve ağzını mühürle. Ne sigara , ne de yemek. Sadece SU!
Her sabah duş al. İyice temizlen. Ardından sadece koltukaltına deodorant sık.
Her sabah traş ol. Yok eğer sakal benim tarzım falan diyorsan da haftada bir berbere git, şekle şemale soksun. Kaba sakalın bile temizi vardır!
Bir gün giydiğini direk kirli sepetine at. Her sabah temiz bir kıyafet bul giy. (Pantolon hariç. Mantık olarak koltuk altının değdiği herşeyin ömrü 1 gün)
Başka hiç bir bakım ürününe ihtiyacın yok. Temizlik yeter...
Sigara mı içiyorsun! Yahu o geçtiğimiz yüzyılın alışkanlığı. Çok demodesin. Artık prim yapmıyor!!! :D
  • cliquot  (19.11.13 16:25:42) 
temiz ol yeter, saç, diş, tırnak. hergün duş al mutlaka. bunlar çok önemli.


  • innerbliss  (19.11.13 16:26:17) 
ağız sağlığına dikkat edeceksin (ağız sağlığından kasıt sabah akşam diş fırçalamak değil. düzenli dişçiye görüneceksin. koku sorunu varsa yanında fısfıs taşıyabilirsin.).
günlük temiz ve ütülü kıyafetler giyeceksin (kaliteli bir yumuşatıcı kullanırsan gayet iyi olur).
saç, sakal, tırnak her daim temiz olacak.
parfümü birer fıs kulak altlarına, bir fıs bileğe. hayi yallah.
(sigara içmeye devam edeceksen bunların hiçbirini yapmaya gerek yok.)
  • battal gemalmaz  (19.11.13 17:03:21) 
Sigara iciyorsan guzel kokman imkansiz demis bazilari, ben uzaydan gelmis bir adamla yasiyorum o zaman zira erkek arkadasimsigara icer, ben icmedigim ve koku konusunda cok hassas halde sigara kokusu aldigimi hatirlamiyorum hatta birak sigara kokusu almayi her daim cok guzel kokar kendisi.herkes sigara icenleri magara adami mi saniyor nedir?

Yapacaginiz sey kişisel temizliginize dikkat etmek,guzel bir parfum, dus jeli ve tras sonrasi losyon kullanmak.
  • fraise  (19.11.13 17:04:34) 
vücudun ile uyumlu kaliteli bir sabun da -esans içeriği sana kalmış- duş jeline güzel alternatif oluşturur + kullanmasını becerebilirsen elektronik sigaralar ile de koku problemini aşabilirsin + alkolsüz kaliteli bir ağız gargarasını günlük kullanmaya çalış. sigaranın dişlerde oluşturduğu lekeler içinde rutin temizletme ile bir noktadan sonra baş edilemiyor, haftada bir kullanım ile sarı lekelerin oluşumu önleyebileceğin özel pomat benzeri bişeyler satılıyor eczanelerde, adını hatırlayamıyorum ama bilmem ne Powder idi, tavsiye ederim.


  • candanag  (19.11.13 17:09:54 ~ 17:14:17) 
yazilan her gun dus al ve her gun temiz kiyafet giy onerilerinin yaninda,evde sigara icme. iciyorsan da camin onunde ic. evin ici sigara kokarsa kendin de kokarsin. sigarayi mumkun oldugunca acik alanda ic. ofiste/okulda sigara icme odalari varsa uzak dur, disari cik ic.


  • 65 derece  (19.11.13 17:30:51) 
dus, deodorant, dis fircalamak, bakimli sakal eger varsa, burun-kulak killara dikkat. guzel kokan dus jeli. trastan sonra nemlendirici. sigarayi birak, cildinin irzina geciyor. 30 yas civari yuz icin ekstra deri yenileyici vs. krem, goz icin krem. el-ayak manikur, arada krem.


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (19.11.13 18:58:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.