[]

çello alacağım her türlü öneriye açığım

gaza geldim ve başlayacağım kurs falan ayarladım. istanbuldayım

sorularım şunlar

1) kaliteli bir şeyi en ucuz olan yerden almak istiyorum nereyi önerirsiniz?
2) abanoz klavye modellerinden önerdiler neden?
3) spesifik olarak önerdiğiniz bir model var mı?

 
iyi bir kurs ise, hocana danisabilirsin, beraber gider uygun bir taneyi deneyerek secersiniz. (hocanin ticari dusunmedigini ve kendini senin yerine koyup sectigini varsayiyorum.)

tunelde asagi inerken solda galiba adi varol muzikti. kucuk bir yer, yayli entrumanlar satiyorlar. tavsiye olunur

kaliteli bir celloyu anlayan biri ucuza satmaz; anlamayan birinin de eline gecmez hirsizlamadiysa : )

gazla cello ogrenmek biraz zor. gaz cabuk biter, sonra kenara atarsin. uygun fiyatli, elden gecirilmis, fabrikasyon bir tane bulursan oyle baslamani tavsiye ederim. (yine hobi olarak ogrenecegini varsayiyorum.)

kolay gelsin
  • idexo  (19.11.13 16:02:03 ~ 16:02:55) 
ensturmandan çok iyi anlamayan birisi için konuşuyorum.

kazıklanma ihtimalin en yüksek olan enstrumanlar yaylı enstrumanlardır.
hocalar genelde ticari düşünüyor maalesef, bi çello parasıda üzerinden kazanır.(çok kazıklandım ordan biliyorum.)
fabrikasyon çelloları denemek lazım, belirli bir standartı yakalayaman çok çin malı çello vardır eminim.
iş bu duyuruda birisi otto klier demezse kafamı keserim.
kontrabas istersen satayım benimkini sana çok uygun fiyata vereceğim.

yaylı enstrumanlardada gitar ve baslarda olduğu gibi yüzde 90 abanoz kullanılır(zaten başlıca özellikle gitar ve basta gül,abanoz ve maple), çok sağlam ve çalımı rahat olan klavyeye en uygun ağaçtır. demek ki onunda sahtesini yapmışlar ki abanoz olsun diye uyarmışlar seni.

şahsi düşüncemi söylüyorum, çello çalan bir arkadaşını al ve bakın çin malı enstrumanlara, bazılarının sesi hakkaten açık ve çalınabilir durumda oluyor.

gitara en yakın enstruman çellodur bu arada, baktın gördün pahalı geldi, zamanla aklına yatmamaya başladı, klasik gitarda çalabilirsin.

silent çellolarada bakabilirsin bu arada, sonuçta sesi gür bir enstruman, her ne kadar sürdün falan da taksan, sonuçta normal bir apartman dairesinde gecenin 10unda çalamayabilirsin.
  • killerbee  (19.11.13 16:18:29 ~ 16:25:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.