[]

Şivan Perver?

tatlıses ile birlikte şarkı söylediler. tatlıses'in sağlık durumu el vermiyordur falan bilmiyorum. sesini kontrol edemiyordur veya farklı bir sorun çıkarıyordur. neyse, bu şivan perver niye bu kadar kötü söyledi? esasında şunu söyleyeyim, ben hala bu megri megri denemesinden başka bir şarkısını dinlemedim. belki hep böyle kötüydü bilmiyorum. kısacası, var mıdır bu megri megri böğürtüsünün müzikal bir sebebi?

ek: verilen fotoğraftan bağımsız soruyorum.


 
overrated bi adam şivan bence,burdaki şivanperverler kızmasın.


  • ganyotçu  (19.11.13 01:35:44) 
beni de rahatsız eden bi sesi var, izzet altınmeşe'de de var aynısı. ama işte kendine özgü bi ses, müzik terminolojisinden anlayanlar böyle bi tespit yapıyor sanırım.

tatlısesle şivan perver düet yapmasın zaten, alakasız ve uyumsuz sesleri.
  • uepuey  (19.11.13 01:41:28) 
şivan zaten sesi pek de güzel biri değil. eskiden beri arada bir meraklanıp dinlerim her seferinde allah allah bu muymuş dediğimi hatırlıyorum. ayrıca iboyu ezmemek için de asıl performansını gösteremedi. yoksa kötü derken bu kadar kötü değil aslında.


  • ground  (19.11.13 08:32:41) 
abi duet falan deyince ben o bicim bir gosteri olur falan diye hayal ettim. hos ikisini de dinlemem.

baktim tvde iki kisi homurdaniyor ve bu duet oluyor. megri megri diye birseyler soylediler. kulaklarimin pasi geri geldi. simdi serdar ortac dinliyorum acilsin diye
  • exlibris  (19.11.13 10:12:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.