[]

müzikçalar ne almalı?

yaklaşık iki yıldır ipod shuffle kullanıyorum ve kendisinden de çok memnundum. geçen gün maalesef çamaşır makinesinde yıkanmasının akabinde aramızdan ayrıldı. (bu ilk yıkanması da değildi aslında.)

her yere ipodumla gittiğim için, hayatımdan müziği çıkarınca bir anda devasa bir boşluk oluştu haliyle. şimdi en kısa sürede yeni bir müzikçalar almam lazım. her türlü öneriye açığım.

not: ses kalitesi olarak manyak şeyler beklemiyorum, video falan da izlemem çok. aslında yeni bir shuffle almam lazım ama biri beni ikna etse süper olacak.

 
ipod nano alsana biraz pahali gerci ama guzel. son seri olanlar guzel


  • exlibris  (18.11.13 21:57:58) 
çok pahalı onlar da, daha doğrusu parası sıkıntı değil de tasarımı falan hiç hoşuma gitmedi son serinin, içime sinmeyecek ürüne o kadar para vermek istemiyorum.

nerede o 5. nesil nanolar...
  • knight of cydonia  (18.11.13 22:00:27) 
www.vatanbilgisayar.com

şunlardan alma. 2.nesil shuffle dan sonra buna geçtim açıkçası hiç tatmin etmedi. eyvallah çok daha kullanışlı ve kolay ama ses kalitesi arasında bayağı bir fark var.
  • reverse engineer  (18.11.13 22:06:26) 
sansa fuze, muazzam bir alet. hele rockbox kurulunca. geçenlerde arkadaşım 120 liraya sattı hem de, param olsa ben alırdım. bir de 16gb'lık sd card oh değmeyin keyfinize.

ha şeklim olsun ama müziğe de yükleneyim diyorsanız ipod classic, az yakar çok kaçar. sahibinden.com tadı vereyim.
  • sanal hayvan  (18.11.13 22:08:40) 
@reverse engineer: onlardan ben de kullandım ve hiç memnun kalmadım. tövbe etmişliğim bile var.

@sanal hayvan: ipod classic alma düşüncem halihazırda vardı zaten ama emin olamıyorum doğru karar mı veriyorum diye. sansa ilk bakışta çok ilgimi çekmedi, belki de artık markacı zihniyetle yetiştiğimiz içindir. bir inceleyeceğim, teşekkürler.
  • knight of cydonia  (18.11.13 22:15:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.