[]

bu nedir _capsli_

Ne yapmak lazim




 
ne arıyoruz?

edit: lan gözbebeği yokmuş amk. dikkatimi sikeyim. ben de sivilce falan arıyorum... (Gözbebeği değil irismiş. ve harbiden yok amk.)

edit 2: arkadaşlar bu cevap sarhoşken cevap vermemeniz gerektiğini kanıtlamak için ilelebet burada duracaktır. iris yok ne lan asdfghjklşi.

edit 3: la olm harbiden yok lan? telefonda mı sorun var benim?

edit 4: ışık oyunu değilse ablanın irisi yok. o kadar da sarhoş değilmişim.
  • sen git ben geliyorum  (18.11.13 20:16:42 ~ 20:24:41) 
aniridia
en.wikipedia.org

edit: ışık oyunu yoksa fotoğraftan öyle gözüküyor
  • ermanen  (18.11.13 20:17:50 ~ 20:22:27) 
yağ bezesi gibi bir şey, benim de sol gözümün altında biraz daha irisi çıkmıştı. hiç oynamadım, kayboldu sayılır 1 haftada. sıkmaya çalışma sakın.


  • adriana go go go diyen adam  (18.11.13 20:18:26) 
oynama zamanla geçer,


  • basond  (18.11.13 20:19:18) 
gözün alt kısmındaki şişlikse eğer.
iç arpacık yada diğer ismiyle şalazyon. kirpik diplerindeki yağ tahliye olamayınca içe doğru akıyor.sonra toplanıp büyüyor. önce ilaçla tedavi edilmeye çalışılır yoksa ameliyat. göz kapağını ters çevirip yarım saatte alıyorlar.

  • Absinthe75c  (18.11.13 20:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.