[]

dis teli - disci ;_;

gecen mayis ayinda tel taktirdim. sadece ondeki 6 dise takti eleman. 6-10 ay arasi surer dedi (dunyanin en buyuk yalani biliyorum) gecen cuma gunu de rutin kontrole gittigimde; "ya disin duzelmis gibi de, istedigim sekilde olmamis ya kare seklinde gibi duruyo" diyip gayet ciddi bir ifadeyle bilgisayardan fotograflari falan kontrol edip geldikten sonra, malesef telleri arkalara dogru uzatma durumumuz var. dolayisiyla biraz da uzayabilir. onumuzdeki ay bakalim duruma gore hareket edelim dedi ve agzima sicarak yolladi.

simdi aklima lan acaba tasak geciyo olabilir mi? onumuzdeki ay bi anda cikartip bittii bu kadardi tarzi bi sey soyleme ihtimali var midir sizce? bi taraftan lan bosuna kendini umitlendirme diyorum diger yandan ya saka yaptiysa falan diye ikilemde kaldim. var midir bu insanlarin boyle huylari ki?

>inb4 derdini sikeyim

hayir sikmeyin cunku. 24 yasinda ve telliyim azizim el insaf

 
Şaka yaptığını sanmıyorum. Önümüzdeki ay çıkacak diye diye 3 yıl tel takan tanıdığım var. Pes etmeyin, emin olun değecek :)


  • jacque  (17.11.13 23:58:59) 
senden beterleri var.


  • clones  (18.11.13 00:14:07) 
yalnız dişçi deyince içime bir kurt düştü bu işleri yapan diş hekimleri de var alanları olmamasına rağmen. ortodonti uzmanı bu herif değil mi ?


  • dinsiz adam  (18.11.13 00:14:18) 
@dinsiz adam ortodonti uzmani kadin, evet.


  • Mandos  (18.11.13 00:16:14) 
o zaman sabret ve kontrolleri aksatma 6 sene taktım ben de ama değdi.


  • dinsiz adam  (18.11.13 00:44:29) 
Niye saka yapsin lan bunun sakasi mi olur. Babalar gibi uzaticak. Ben de hep az kaldi cikacak diyerek 4 yil taktim.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (18.11.13 00:57:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.