[]

Herkesin yardımına ihtiyacım var. Çok önemli

Sayın ekşi duyuru kullanıcıları üniversitemin itiraf sayfasında 1000'lerce kişi önünde rezil edildim. Adım verilmedi fakat yapılan açıklama sonucu herkes doğrudan o kişinin ben olduğumu biliyor. Üstelik hakkımda yapılan bu söylem tamamen asılsız ama öyle bir açıdan yaklaşılmış ki aksini asla kanıtlayamam. Normalde umrumda değil ama bu kişiyi hayatımdan çıkarmak istiyorum. İtiraf yazısının içeriğine bakarsak bu kişi kesinlikle arkadaş çevremden. Tavsiyelerinizi bekliyorum bir facebook sayfasına gönderilmiş mesajın kimin tarafından gönderildiğini bulmaya dair nasıl bir yol izleyebilirim?(Hitap biçimi, noktalama işaretlerinden kim olduğunu bulmak gibi)

Her türlü öneriye açığım. Sayfa sahibini öldürmekle tehdit edip gönderenin kim olduğunu öğrenebilecek kadar önemli bu mevzu benim için. 1000'lerce kişinin beğendiği ve takip ettiği bi' sayfada rezil oldum sonuçta. Zekalarımızı birleştirip bulabileceğimizi düşünüyorum.


 
Hakaret varsa eger isin icinde, bizim okulda disiplin kuruluna 2 olay goturulmus boyle. Okulun adi gectigi icin kimlik bilgilerine ulasilip disiplin komitesine savunma vermeleri istendi. Kendin ulasamazsan bunu deneyebilirsin belki?


  • floydianslip  (17.11.13 23:36:12 ~ 23:36:46) 
Merhaba, adiniz verilmese bile hakaretin magduru sizin olduguncuz anlasiliyorsa, bunu yapan kisi 3 yila kadar hapisle yargilanir. (bkz: tck 126) ayrica ozel hayatin gizliligi de ihlal edildiyse bir de bunun icin sikayetci olabilirsiniz.

Savciliga dilekcenizi verin, mahkeme bunu gonderenin ip adresini de bulur. Ayrica oldurmek filan neyin nesi? Bu tur yaklasimla, hakliykrn haksiz duruma dusersin.
  • gadanallah  (17.11.13 23:36:13 ~ 23:38:09) 
bu tip şeyler bir defa söylendikten sonra sabaha kadar da uğraşsan bir daha geri gelmez malesef. haklıysan zaman seni bir şekilde haklı çıkaracaktır. o yüzden uğraşma derim. zaman deva olacaktır.


  • fayfim  (17.11.13 23:37:24) 
kanka 1000lerce kişi tarafından bilinecek hale nasıl geldin? Benim için okulun itiraf sitesinde bi skandal patlatılsa kim olduğumu taş çatlasın 30 kişi bilir.

kanzuk'a bi mesaj çakabilirsin. itibar zedelenmesi söz konusu neticede.

o değil de ne pis üniversiteymiş lan itiraf sayfasındaki yazıya 1000 like geliyo
  • Troll  (17.11.13 23:38:49 ~ 23:41:46) 
bir soluklan önce. büyük ihtimal kimin yazdığını bulamazsın.
düşük ihtimal de şüphelendiğin insanların hesabını karıştırabilirsin, bir şekilde şifre/hesap ele geçirip, oradan yürüyebilirsin.
hitap biçimi, noktalama işareti alışkanlıkların sonucu olduğu için bundan en iyi sen anlarsın.
tehdit falan çirkin şeyler bunlar.
  • ilkot  (17.11.13 23:41:51) 
o like edenlerde senin arkadaşların varsa, paylaşan arkadaşın varsa bil ki çıbanın başı o olabilir... odur demiyorum o olabilir.


  • inanmazsan inanma  (17.11.13 23:52:39) 
facebook kullanmıyorum ama sanırım sayfada mesajları yayınlayan yönetici olmalı mesaj ilk ona gönderiliyor sonra o yayınlıyor.
sayfanın yöneticisi kim olabilir hiçbir fikrin var mı?

  • qazwsx  (18.11.13 00:11:18) 
@qazwsx Sayfanın yöneticisi de en az gönderen kadar anonim.


  • oddyseus  (18.11.13 00:17:25) 
fake facebook aç yorum yap bana boyle yapılsa hem ona aşık olur hem süründürürüm diye bi şeyler yaz ilk atlayanları yakala yakın çevrenden olan çiban başı ;)


  • Dönmezer  (18.11.13 00:35:04) 
bilkent secrets mı demek istiyorum?


  • kedidir o kedi  (18.11.13 01:39:51) 
@ Pm den icerikle ilgili mesaj at ! hikayeyi oolabildigince yaz gonder. Aklindaki sebepleri ve suphe duydugun isim listesi olustur ve sebeplerini yaz Sonra bana sure ver, kisa zamanda O kisiyi ortaya cikaririm.


  • voyage  (18.11.13 02:10:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.