[]

Tatil buldurmaca

Yaklaşık olarak Kasım 24 ile Aralık 10 arasında 3-5 günlük vizesiz bir yurt dışı yapalım diyoruz ailecek.
Sırbistan, Bosna civarı yada Ukrayna, Rusya olabilir. Maksat yeni yerler görelim, yemeklerini yiyelim, azıcık kafayı dağıtıp gelelim.
Ancak, turlar kişi başı 1000 lira, uçak biletleri de 500 lira civarında (kişibaşı).
Acaba daha uyguna bulabilir miyiz?
Fikri yada imkanı olanlardan yardımlarını bekilyoruz.

Not: Antalya çıkışlı olursa makbule geçer.

 
saraybosna için turlarla falan uğraşmanıza hiç gerek yok. gidin biletlerinizi alın, booking.com'dan otel rezervasyonunuzu yapın. kendiniz gezebilirsiniz. ama 5 günde biraz sıkılırsınız bosnada. 2 gün sarajevo, 1 gün de mostar yeterli olacaktır. sırbistan ve rusya ile ilgili bilgim yok.

hotel old town'da kalmıştım ben. ufak, şehir merkezinde, ucuz bir oteldir. tavsiye edebilirim. 5 yıldızlı otel gibi değil tabi öyle bir beklentiniz olmasın. ucuz, sadece gidip uyuma oteli :)

bosna'ya gitmeye karar verirseniz daha ayrıntılı da yardımcı olabilirim. tanıdıklarım falan var oradan. merak ettiğiniz, yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorabilirsiniz.
  • fayfim  (17.11.13 22:02:13 ~ 22:03:45) 
ailecek ise balkanlara gidin bence..
2 gün sarajevo 3 günde beograd yeter.. bu iki şehir arasında direk tren yok malesef..otobüsle geçeceksiniz.. gişi sarajevo dönüşü beograd olarak alın ya da tam tersi..ülkeye girişte polis sorabilir dönüş biletin ne zaman filan diye.

belgrada gidersen gezilecek yerler konusunda bilgi verebilirim..
yazın olsa biraz daha kalabilirdiniz ama o vakitler soğuk-kar olur muhtemelen..
batı avrupaya kıyasla baya ucuz..hatta istanbula bile.
  • gibicibicis  (17.11.13 22:28:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.