[]

son dakika work and travel!

biz daha pasaportu olmayan 2 arkadaş work n travel ile amerikaya gidelim dedik..
bir ajansa gittik dediler ki hemen pasaport çıkartın biz vize görüşmesini ayarlıyacağız..ama aylar sonrasına görüşme veren amerikan konsolosluğunu bizi haziranda yollayacak şekilde nasıl bağlıyacaklar anlamadık...dolandırılıyor muyuz biz?
işlemler için geç kalmış sayılır mıyız? tecrübeli arkadaşlar cevaplarınız önemli..


 
martın son haftası başladım ben de işlemlere 29 nisan da vize görüşmem var. evet vakit baya bi geç ama vize işini halledebilirsiniz dedikleri gibi onlar da düzgün takip ederse.
fakat bence daha önemli konu iş bulmak. yani benim görüştüğüm şirketin bile iş seçenekleri azalıyordu yavaş yavaş ben baçvuru yaptığım firmaya mail atarak işi koşturup bağladım.
o kadar tecrübeli değilim ama illa gidicem diyosan çok geç değil sanırım.
  • aysiku  (21.04.09 22:36:49) 
Kesin bilgi olmamakla ve hatta sorunuzun gerçek cevabı olmamakla beraber; mevcut kriz dolayısıyla, WAT vize kabulünde daha esnek davranıldığını, ancak oradaki staj durumu hakkında çok çok sağlam araştırma yapılması gerektiğini duydum yakın zamanda. Bu yaz iyi bir zaman olmayabilir, çok iyi araştırın ve yaş tahtaya basmayın lütfen.


  • dinza  (22.04.09 23:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.