[]

3D Printer / 3B Yazıcı Aranıyor

Merhaba duyuru ahalisi.

Ben makine mühendisliği bölümünde okuyan bir öğrenciyim. Ve projem için bir adet 3D Printer ihtiyacım var.

Bu iş ile ilgili, elinde makine ya da makinenin parçaları olanlarla iletişime geçmek istiyorum.

RepRap makineyi yurt dışından edinebiliyoruz ama fiyatından ve ağığından dolayı ne kargo ile ne gümrük ile uğraşacak vakit yok. Hem de Türkiye içi ulaştırmak her şekilde daha kolaydır.

Elinde herhangi bir 3d printer olup da elinden çıkartmak isteyenler modelini en azından belirtirse sevinirim.

Her türlü yardıma açığım ayrıca.

 
3d printer bu kadar ayaga dustu mu ya? elden cıkartıcak kadar.


  • rurouni  (16.11.13 23:11:16) 
yani şöyle ki ebay üzerinde satışı var kit halinde belli bir paraya. nitekim bu işşi türkiye den edinmek için neden olmasın? sonuçta aradığım makine reprap.


  • bad motherfucker  (16.11.13 23:17:03) 
www.3dhubs.com adresinde istanbul'da 3d printer sahipleri var; ama buradakiler o makineleri satmazlar, satsalar bile çok pahalı olur zaten. Fakat baskı hizmeti veriyor çoğu. Türkiye'de RepRap uyarlaması yapan iki grup var bildiğim kadarıyla: www.hacibot.com ve www.3byazici.com onlara ulaşmaya çalışabilirsin.


  • kivilcimin kirkta biri  (16.11.13 23:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.