[]

sarıyer istinye anadolu lisesi

bu lisede ales'e gireceğim. google'da bu adlı bi lise bulamadım. adres olarak darüşşafaka mah. çağdaş sok. no1 istinye kat 2 d 13 denmiş. taksimden 40t ye binip gitmeyi düşünüyorum. son durakta inicem umarım bulurum. bilen eden varsa yardımcı olursa sevinirim.




 
hayır sakın öyle yapma. anadolu lisesi oldu mu bilmiyorum ama istinye lisesi darüşşafakada. taksimden metroya bin darüşşafaka durağında in. metrodan çıktıktan sonra acıbadem maslak hastanesinin bahçesinden geçerek caddeye çık. tim show center ve darüşşafaka(okul olan)'nın önünden geçerek dümdüz yürü. önüne kavşak çıkacak ordan da sağa saola sapmadan düz karşıya geç, az ileride solda istinye lisesini göreceksin.


  • temasettin  (16.11.13 19:57:02 ~ 19:58:12) 
15 haziran 2013 tarihli haberden alinti:

"Tatlı’nın sözlerini Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Celâl Yılmaz Gültekin’in konuşması izledi. İstinye Lisesi’nin, sadece Sarıyer’in değil İstanbul’un en büyük liselerinden biri olduğuna dikkat çeken Gültekin, başarılı çizgisinden ötürü okulun Anadolu Lisesi statüsünü kazandığını belirtti. Öğretmen, veli ve öğrencileri tebrik eden Gültekin, İstinye Lisesi’ndeki hoşgörü ve dayanışma ortamının mutluluk verici olduğunu ifade etti. "

bu istinye lisesinin sozde bir internet sitesi var. hic bakmayin oraya. sanirim liseli birisine hazirlatmislar.
  • entrapmen  (16.11.13 20:16:42) 
Son durakta in. Biraz yürüme mesafen var. Sorarak bulursun.


  • beter olun  (16.11.13 20:18:18) 
@beter olun, arkadaş net olarak bilmiyorsanız işkembeden sallayıp yanlış yönlendirmeyin insanları. biraz dediğin mesafe yaklaşık bir km ve yokuş yukarı, yürümek için uygun bir yol da değil.


  • temasettin  (16.11.13 20:31:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.