[]

spaghetti yapıcam

yemek işini bana kaldı, yanına da kırmızı şarap getirilcek. nasıl yapsam ki? makarna tek başına zaten öğrenci yemeği bildiğin, güzel bir sos yapiim dedim bolognese anne yemeği arrabiata bildiğin domatesli makarna alfredo dedikleri şey annanemi getiriyo aklıma (ev şartlarında yapınca tabii lokantada yiyince nedense insana uu beyb gibi geliyor makarna) şöyle değişikli sos önerisi olan var mı? italiana/o abiler ablalar. teşekkürler şimdiden.




 
spagetti de bolonez en lezzetli ve ve en ekonomiği. istersen tarifini verebilirim


  • mgser  (16.11.13 17:39:28) 
Nerede oturuyorsun? İstersen taze makarna yapıp gönderebilirim sana. Pesta sosuyla severim ben... tarif istersen veririm.


  • matematik  (16.11.13 17:53:55) 
En basiti makarnayı yapıp koca bir kaşık dolusu tukaş paprika sosuyla karıştırmak. Onun dışında sebze soteleyip karıştırabilirsiniz, fırın varsa fırında makarna yapabilirsiniz, fırın varsa lazanya işine girebilirsiniz (meşakkatlidir biraz), dondurulmuş renkli biber alıp onla renklendirebilirsiniz vs vs


  • whoosie  (16.11.13 17:57:11 ~ 17:57:40) 
basit olmasına gerek yok, lezzetli olması lazım pestoyu ben tercih etmiyorum onu da elemiştim direkt. yer istanbul malzeme bulmam da zor olmaz tek istediğim güzel olsun.


  • mula  (16.11.13 18:00:41) 
mantarlı yapabilirsin. mantar ve renkli biberleri pişirip krema ekliyorsun, hem görüntüsü güzel hem de lezzetli oluyor. krema sevmiyorsan bunun domatesli versiyonu da yapılabilir.

çeşitli sebzeleri uzun şeritler halinde kesip sos yapabilirsin kabak, mantar, biber gibi...

veya ton balığı, dereotu, mısır vs kullanabilirsin.

bir de ıspanak, fesleğen ve sevdiğin peynirler olabilir. aklıma gelenler bunlar...
  • strangerinhere  (16.11.13 19:36:39) 
közlenmiş patlıcan, domates ve sarımsaklı sos yapabilirsin. çok güzel oluyor.


  • quotes  (16.11.13 20:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.