[]

bayat balık yedim, zehirlenir miyim?

dolapta balık vardı 2-3 gündür falan, bugün geldim baktım balıkları çıkarmış annem dolaptan, masanın üstüne koymuş. öyle duruyorlar. karnımda açtı, balkonda kızarttım yedim birazını. babam eve gelince hışımla sen o balığı yedin mi diye sordu, evet dedim. o balık bayattı, atacaktık o yüzden çıkardık falan dedi. neyin kafasındalar, bayat balık masada ne arıyor bilmiyorum ama sonuç bu. bugün hiç süt ürünü falan tüketmedim. yaklaşık 200 gram kadarını yedim bayat balığın. zehirlenme, ishal falan olur mu?




 
kusmaya çalış.


  • matematik koyu  (16.11.13 15:15:40) 
yani boku yedim?


  • karisik hisli adam  (16.11.13 15:20:37) 
zehirlendiysen büyük ihtimalle gece kusarsın bolca ama balıklar genelde sanıldığından biraz daha uzun sürede bozuluyor özellikle dolaptaysalar, yani bence kusma, zehirlendiysen zaten kusacaksın, zehirlenmediysen de bişi olmaz. Hastanelik olacağını sanmıyorum.

edit: bişi olursa ishal önleyici ya da mide bulantısı önleyici hap içmeyin. Bırakınız geçsinler.
  • whoosie  (16.11.13 15:22:45 ~ 15:28:00) 
şöyle diyeyim, balıkların bir kısmı buzluğa atıldı, sığmayanlar dolabın alt kısmına konuldu. bu balıklarda yaklaşık 3 gündür dolaptalardı. sanırım bir 15 saatte dışarda kaldılar.

kesin zehirlenicem gözüyle bakıyorlar bana, bende hastanelik olacağımı falan zannetmiyorum ama...
  • karisik hisli adam  (16.11.13 15:25:36) 
bir rahatsızlık hissederseniz ihmal etmeyin. hiçbir şey olmayabilir de, midenizi bozabilir de.

süt ürünüyle bir ilgisi yok yalnız konunun. yani şöyle ki: kusmanızı yani atılmasını sağlamaktan başka bir etkisi olmaz bayat balık yanında yenen yoğurdun.
rakı-balık-haydari olayına giremeyenler dertlerine yansın şimdi.
  • neyleyim  (16.11.13 15:26:36) 
Gece uykundan karnin sancilandigi icin uyanip ucu ucuna tuvalete yetisip balik bozukmus lan, diyeceksin bence en fazla.
Yani neblim oyle berbat bi bozuklugu farketmeyecek kadar teneke damakli degilsindir. Az biraz bozukmus ki farketmemisin.

Ha kustum ha kusacam, diye bekledikce evdekiler nasilsin diye sordukca hasta olacaksin unutma balikla alakasi yok.
  • cecilia  (16.11.13 15:57:57) 
adresini verirmisin helvanı yemek istiyorum


  • false pretension  (16.11.13 16:08:54) 
  • yapma volkan  (16.11.13 16:28:22) 
acılar içinde ciğerlerini kusarak öleceksin dostum, üzgünüm.

(lan bi de adam fenalaşıyormuş, evimden alır polis valla)
  • sansli pipi  (16.11.13 16:32:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.