[]

LoL'de Taktik

Oyuna arkadaslarımla yeni basladık, hiç birşey bilmememise rağmen acayip sardı 7 saat aralıksız oynadık falan. şimdi ben bu arkadaşlarımdan daha iyi olmak için sizlerden taktikler ve bilgiler istiyorum, hangi heroyu seçmeliyim, hangi rünler, hangi eşyaları almalıyım. nasıl bir strateji izlemeliyim. yardımcı olursanız sevinirim. rpg oyunlarında çok geçmişim yok. o bakımdan yardım almam lazım.




 
25-26 lwl olmadan rün alma
www.mobafire.com burdan buildlere bakabilirsin
www.twitch.tv burdan çeşitli oyuncuların yayınlarını izleyebilirsin.
teemo ve master yi seçebilirsin hem oynaması kolay hem de oldukça güçlü şampiyonlar
  • mosquera  (16.11.13 14:21:17) 
mobafire +1

en baslarda daha tanky herolari kullanmak nispeten kolay olabiliyor.
bir de bu degisiklik gosteriyor ornegin ben jax ile guzel oynuyorum, yegenim oynayamiyor...
manasız karakterlerin yine oynamasi daha kolay olabiliyor. her halukarda ogrenmek istiyorsaniz farkli karakterlerle oynamaniz gerekiyor. bu sayede karsidaki rakip o karakteri aldiginda neler yapabilecegini biliyorsunuz. bu oyunda bilmek cok onemli. sirf bu yuzden bir karaktere saplanip kalmayin derim. tumunu deneyin. ilk 2-3 seferde sacmalamaniz normal. sonrasinda daha kolay gelecek her sey.
  • entrapmen  (16.11.13 14:45:46 ~ 14:46:07) 
mobafire da guncelligini yitirdi artik lolking.net ten baska oyuncularin runlerine falan bakin daha iyi.

run sonraki lvllerde al. 2. sefer almak zorunda kalma boylece o IP ler cok degerli (: her turlu taktik verilir
  • rurouni  (16.11.13 15:56:18) 
20 level'dan itibaren tier3 rünlerin açılacak. o zaman almaya başlarsın. masteryleri iyi oku, her birinin ne işe yaradığını falan öğren sonra kendi buildlerini yapmaya başlarsın. oyunun amacını iyi kavradıysan heroları öğrenmeye başlayabilirsin. senin takımındaki arkadaşların ne yapabilir, yanındaki kişiyle bir fight'a girerken ne gibi özellikleriyle bir takım halinde savaşabilirsiniz; karşındaki hero neler yapabilir sana ve hangi özelliklerin ona karşı daha iyi/kötü olur vs. bunları da öğrenmeye bak inceden inceye. rune, mastery zaten kendi kendine öğrenilen bir şey.

bulabilirsen bir pbe hesabı bul, tüm heroları deneme şansın olur böylelikle.
  • astaroth  (16.11.13 16:16:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.