[]

windows şifresi

girdiğim şifreyi kabul etmiyor 700 gb dosyam var, kaybedersem evlat acısı bile koyar ne yapmalıyım? kurtarma şeysi de oluşturmadım gözünüzü seveydim bir yardım :( ağlayacağım.




 
forum.shiftdelete.net
Edit : gelmeden şifre istiyorsa bios şifresini unutmussun windows değil.
Komut girmek için ekran beklemiyceksin bilgisarin açma tuşuna bastiktan sonra f8 yap surekli. F8 di sanirsam 12de olabilir.
  • efsane  (16.11.13 03:29:37 ~ 03:47:57) 
@efsane

malesef komut istemi gelmeden şifre istiyor :(
  • gercekten mukemmel bir insan  (16.11.13 03:33:04) 
alternatif bir çözüm önereyim.

slax ile dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.
  • gozyakansakiz  (16.11.13 03:37:14) 
@efsane
loading vs. diyor dosya adları kayıp gidiyor ve sonunda yine kullanıcı adıyla karşı karşıya kalıyorum. komut girebileceğim hiçbir ekran gelmiyor

  • gercekten mukemmel bir insan  (16.11.13 03:42:41) 
@gozyakansakiz

sanırım son alternatif olacak, çok yoruldum uyuyacağım. bir bir buçuk saattir bununla uğraşıyorum.

@efsane
bios değil windows7 üzerinden kullanıcı adı parola şeklinde koymuştum...
  • gercekten mukemmel bir insan  (16.11.13 03:44:28) 
denemedim ama hirens boot cd'de şifre için programlar var.


  • sutlu nescafe  (16.11.13 06:42:51) 
eğer dosyaları şifrelemediyseniz en az 2-3 tane farklı kurtarma yolu var içiniz rahat olsun.
en basitini söyleyeyim hdd yi söküp başka bir bilgisayara takıyorsun. tataa..

  • ozdek  (16.11.13 08:57:14) 
hdd yi söküp başka bir pc ye takın özdek in de dediği gibi, yada daha basiti bir usb den yada cd-dvd den herhangi bir linux dağıtımını kurulum yapmadan çalıştırın (denem amaçlı gibi) sonra hdd de lazım olan dosyaları kopyalayın başka bir diske.


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (16.11.13 09:05:45) 
  • illegalstar  (16.11.13 10:16:30) 
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. sorun aşırı basitmiş. windows sürümüm ingilizce olduğu için klavye ingilizce imiş windows açılana kadar. ''Magic.3com'' olan şifreyi klavyede ''Magıcç3com'' olarak girmem gerekiyormuş.


  • gercekten mukemmel bir insan  (16.11.13 13:20:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.