[]

1000-2000 lira arası işitme cihazı tavsiye eder misiniz?

dostlar 4-5 senedir % 40-60 arası işitme kaybım var cihaz alacağım. belli frekansları alamıyorum, çoğu kelimeyi yanlış anlıyorum iş yaşamında büyük sorun oluyor. daha önce kulak içi cihaz aldım aşırı rahatsızlık verdiğinden devamlı çıkardım ve sonunda kaybettim. 2 senedir cihaz kullanmıyorum.
şimdi kulak arkası zarif bir model bakıyorum ama sadece bir yere gittim ve 3000 lira gibi bir fiyat verdiler. piyasada ucuz cihazlardan kaçının tavsiyesi verenler var, marka da önemli her hal.
benim bu konularda hiçbir bilgim yok fiyat limitim max. 2000 tl. bu şartlar altında tavsiyelerinizi bekliyorum.

bir de merakım akıllı telefon entegreli cihazlardan bahsedildi. androidle uygulama yollu uyumlu beltone true adlı bir cihaz var sanırım. tek baktığım buydu ve 3500 lira gibi bir fiyat çıkardı satıcı. yanlış hatırlamıyorsam yaz başında aynı yere uğradığımda aynı cihazı 2200 lira gibi bir fiyatla önermişti aynı satıcı. bu yüzden güvenemedim.

satıcıların hepsi aynı. her yerde böyle bu. herkes kendi cihazını önerecek dükkanları dolaşsam.
bu konuda bilgili kişiler beni yönlendirirse çok sevinirim.

 
kaliteli ürünler üreten üç firma var. phonak, oticon, widex. işitme testi raporunuzla gidip bu firmaların ürünlerini satan satıcılarla görüşün. onlar sizin işitme kaybı düzeyinize göre cihazları programlayıp denettirirler. hangisi içinize sinerse onu alırsınız.


  • i'm a dreamer  (15.11.13 22:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.