[]

haldır huldur öpüşen kız

beni sorunum şu: kızla öpüşürken kız öyle bir öpüşüyor ki, dilini resmen gırtlağıma kadar sokuyor. nerdeyse kusturacak beni. bir de zaten o an nefes almakta zorlanıyorum. kız böyle beni öperken resmen böğürdüm kusacaktım ama farketmedi. dilimi öyle bir çekiyor ki sanki koparacak.
gözlerim falan yaşarıyor böğürmekten.

yavaş ol felan da diyemiyorum kırılır diye... of ya

söylesem mi?

 
Fazla film izlememesini söyle. Öpme denen şey, yavaş sakin olur.


  • urnganic  (15.11.13 15:42:23) 
ilişkide iki taraf da hoşlanmadığı şeyleri söylemeli, feedback vermeli. kız öyle iyi öpüştüğünü sanarak seni bir gün boğacak.
bence söyle, baştan şaka yollu ehehe boğmak mı istiyorsun de, sonra daha yavaş öpüşmek istediğini. bu kadar acele etme dudaklarının tadını çıkarmak istiyorum gibi yivrenç bayağı süslü cümleler falan kur nebliyim, öpüşürken ellerinle yüzünü tutarak olaya yön vermeyi deneyebilirsin.
ahahsdfghj kusura bakma ama komik bir sorunmuş.
  • urasil  (15.11.13 15:50:25) 
kendi sahanda acısını çıkarırsın.


  • ermanen  (15.11.13 15:52:36) 
öpme denen şey yavaş, sakin olmaz. o an durum neyse öyle olur. rahatsız oluyorsan kibarca söyle olsun bitsin.


  • zazazaraeta  (15.11.13 15:58:43) 
bence başka birini bulun. partneri cinsel şeyler esnasında herhangi bir şekilde kısıtlamak doğru değil kanaatimce.


  • nereye bu gidis  (15.11.13 16:05:59) 
öpüşmeyi bilmeyince böyle oluyor tabii,kimbilir bunuda öpüşmek sanıyordur. söyle tabii


  • matematik koyu  (16.11.13 12:56:25) 
Boşaldım.


  • arcsinx  (22.11.13 00:07:51) 
ahahhaha yazık :D
kız küçük mü kaç yaşında

söyleme şöyle yap:

romantik öpüşelim de dudaklar değer gibi olsun değmesin nefesimi içime çek yavaş olsun sadece dudakları hissedelim dil olmasın romantik olsun de

hem o düzgün öpüşür hem de sana artıı poinntssss (:
  • glori  (22.11.13 01:28:24 ~ 01:28:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.