[]

Cemaat versus AKP (yani Tayyip Erdoğancı olanları)

bu iki yapı arasındaki olası bir siyasi mücadeleden hangi tarafın kazançlı çıkmasını tercih edersiniz? sizce hangisi öne çıkar? keyfiniz bilir ama normalde hangi siyasi görüşe yakın olduğunuzu da belirtirseniz iyi olur.

not: evet, illaki birinden birini seçmeniz gerekiyor.


 
tayyip


  • baldur  (15.11.13 15:12:42) 
cemaat kazançlı çıksın isterim.
pensilvanya forevır!

  • hope ender  (15.11.13 15:13:17) 
www.eksiduyuru.com
son olaylar patlamadan yukarıdaki duyuruda yazmıştım tayyip cemaatçii kadroyu tasfiye ediyor şu aşamadsa tayyibi desteklerim.

  • melancholyman  (15.11.13 15:14:42) 
cemaatin içinde büyüdüm :)
asla AKPli değilim ama cemaate karşı AKP! (deniz- yılan durumu) o derece yani, bak koyunlarında büyüdüm ben bunu diyorsam vardır bir bildiğim...

  • niye ama  (15.11.13 15:17:33) 
AKP'li değilim ve ikisini de tercih etmem. İki türlü de işbirlikçiler. Ancak bu ikisi arasından cemaat galip çıkacaktır. Abd tayyip'ten desteğini çekiyor. Cemaati bu kadar güçlendiren, bu oluşumu sağlayan ve destekleyen de abd'dir. Bu karşılaşmada mutlaka cemaat galip gelecektir. tayyip'in son dönemdeki hırçınlığının nedeni de gideceğini biliyor olması.

Sevmem, nefret ederim ve ikisini de desteklemem, tekrar ediyorum.
  • belirtmekistedim  (15.11.13 15:23:48) 
Eğer ciddi bir yol ayrımı ve restleşme varsa şu an için ikisinin de kaybı olur.Çünkü Akp'ye sırf Erdoğan için oy veren çok ciddi bir kitle var ve dediğim gibi yol ayrımı ikisinin de zararına olur ki inşallah iki taraf da güç kaybeder rahatlarız.Zaten kemik kitle taş çatlasın %30 falan bunun da yarısına yakını cemaat.Yani ayrılık durumunda oluşabilecek tablo: Erdoğan %20 civarı,Cemaatin desteklediği kişi/parti %15 civarı,geri kalan oylar da mhp,bdp,chp gibi diğer partilere dağılır.Ama bu şekilde keskin bir ayrılığın olacağını düşünmüyorum.

Not:Herikitarafadagünahımıbilevermemsporluyum
  • ucaninekbanakarsi  (15.11.13 16:03:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.