[]

başarı sizce nedir?

Neye göre başarılı olduguğunuzu dünürüsünüz

Bana göre 22 yasındayken basarı kıstası amcam dı.Nıye dersen adam 27 yasındayken izmir kemeraltında dukkan nı vardı fason dıkım atolyesı vardı bıton calısanı vardı evı arabası 2 cocugu metresı metresıne aldıgı evı yazlıgı vs.
25 yasıma geldıgımde 30 yasımda bı ev bı araba 2 cocuk sahıbı olursam kendımı basarılı olarak gorecektım
27 yasımdayım sımdı ıse benım ıcın basarı ege de öğretım gorevlısı olan ilkokul,ortaokul arkadasımın 35 ulke gezmıs olması,halen gezıyor olması ve butun masrafların unı tarafından karsılanıyor olması
yıne aynı sekılde ılkokul,ortaokul arkadasımın dısişleri bakanlığında diplomat olması bana göre basarılı insanlar bunlar
ben anca bir ev aldım sevgili yok çoçuk yok az başarılıyım gıbıme gelıyor ama hayalım tabııkı londra ya yerleşip yuksek yapıp orada yasamak anca öyle olursa basarılı oldugumu dusunecegım..

 
Başarı; kişiyi tatmin eden şeydir. Uzaktan başkalarını tatmin ettiğini gördüğümüzü düşündüren şeyler değil :)


  • mesuta  (15.11.13 13:26:38) 
istedigin gibi yasamak bana gore basaridir. ev, araba vs bunlar maddi seyler. yani bunlara sahip olunca sahip olmus olursun basarili degil


  • patr  (15.11.13 13:35:48) 
başarı bir hırs göstergesidir. hırsın varsa mutlu ve huzurlu olamazsın. bence kendini bunlardan arındır ve sağlıklı olduğun için şükret.


  • dahili meddah  (15.11.13 13:37:34) 
hep böyle değişkenlik gösterecek ve asla mutlu olmayacaksın. robot değiliz insanız, insanları gözetlemek yerine kendi iç dünyana yolculuk yapmalısın cevabın orada saklı.


  • zenithgeist  (15.11.13 13:43:54) 
Başarı kendine göre hedeflerine ulaşmaktır.

Başkasına göre de kendinden üstün olman ya da onun sana çizdiği sınırları aşman.
  • EXXE01  (15.11.13 14:11:49) 
belli bir hayat standardını yakalamak (genel kanı tabi bu, bana göre sevdiklerinle huzurlu ve mutlu olduktan sonra diğer herşey boş)


  • feykalade  (15.11.13 14:12:12) 
Halinden şikayetin yoksa, o bence başarıdır. Çal çene boş laf insan çok, onlara bakacak olursak poku yedik.


  • redeath  (15.11.13 14:18:30) 
saygı görebilmek.


  • karisik hisli adam  (15.11.13 18:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.