[]

İş Başvurusu Yaptığım Yerden Aramışlar

Selamlar.

Bu işlerde biraz yeniyim de, bir akıl verin o yüzden.

Geçen gün bir iş başvurusu yapmıştım. Bu sabah kurumsal bi numaradan aranmışım uyurken, google'a yazdım numarayı, baktım o şirket. İş başvurum için aramışlar yani. Ama o numarayı arayınca da haliyle "x'e hoşgeldiniz, for english press 9, a için 1i, b için 2'yi..." falan diye telesekreter yardırıyor. Dolayısıyla beni arayan kişiyi geri de arayamıyorum, kimin aradığını da bilmiyorum. Ne yapayım? Arayıp insan kaynaklarını falan zorlayayım mı, yoksa beklesem bir daha ararlar mı?

 
şimdi sen arasan bile kim bilir seni kim aradı o şirkette, tüm insan kaynakları bilmez sen kimsin, neden arandın,

Ama genede denemeye değer ara derim.
  • basond  (15.11.13 09:21:45) 
aynen insan kaynaklarını ara.


  • sifirin altinda  (15.11.13 09:21:46) 
bence geri arayıp insan kayankaları departmanı ile görüşün. şu pozisyona başvurmuştum, cevapsız aramayı görünce bunla ilgili arandığımı düşündüm diye. beklemektense aktif olmakta fayda var :)


  • yimirta  (15.11.13 09:22:20) 
geri ara +1.

zamanında koca metro'nun insan kaynaklarina ulasmistim bu sekilde. muhtemelen zaten seni arayan kisiye ulasacaksin ilk (sekreter)
onun onunde de haliyle aranacaklar listesi ve senin ismin uzerinde bir cizik olacaktir, kaldirt o cizigi :p
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (15.11.13 09:27:00) 
sekretere "iş başvurusu yapmıştım beni aramışsınız" de o ilgili kişiye bağlayacaktır seni.


  • kakao  (15.11.13 09:27:11) 
Bence İnsan Kaynakları'na bağlanmayı dene. Ve bu sabah arandığını , kim aradı ise ona ulaşabilir miyim diye sor.


  • hicunutmam  (15.11.13 09:30:47) 
Bir daha ararlar. Ama sen insan kaynaklarını arayıp şöyle şöyle aranmışım de, işini şansa bırakma.


  • devilred  (15.11.13 10:00:38 ~ 10:02:21) 
kimse soylememis.

insan kaynaklarina baglan. aranmisim de. sen is icin arayan kisiye baglarlar.

isini sansa birakma. basrilar
  • exlibris  (15.11.13 10:37:40) 
başka bir açıdan yaklaşmak istedim: sabahları erken kalkınız(8-9) çünkü başvuru yaptığınız yerlerden geri dönüşler büyük oranda sabah saatlerinde gerçekleşir.


  • neyleyim  (15.11.13 10:58:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.